JUVÉDERM – marca numărul 1 la nivel mondial în materie de fillere faciale pe bază de acid hialuronic!

Scris de Luxury
Publicat la data de: 21-12-2021

în: Beauty

Ne este foarte cunoscut sentimentul de încredere în sine pe care îl trăim atunci când simțim că arătăm bine. Multe dintre noi investim timp încercând să atingem acel ideal de frumusețe, prin perfectarea trăsăturilor cu care am fost înzestrate de natură. DeșI fiecare persoană are un concept diferit despre frumusețe, percepția generală asupra unui chip frumos se bazează pe simetrie, echilibru șI armonie. Aceasta poate fi o definiție atemporală a conceptului de frumusețe facială. Atunci când sunt îndeplinite aceste trei criterii, unghiurile formate de trăsăturile noastre creează contururi care sunt în mod natural plăcute vederii. Frumos înseamnă a fi natural șI a nu exagera cu volume extreme.

Model tratat cu JUVÉDERM®. Imaginile sunt prezentate doar cu scop ilustrativ. Rezultatele reale pot varia în funcţie de produs şi cantităţile injectate.

Indiferent dacă zâmbești, râzi sau ești încruntată, gama de fillere faciale JUVÉDERM® oferă o abordare holistică a întregii fețe, păstrând naturalețea mișcărilor și a expresivității. Există o mulțime de mituri și idei preconcepute despre procedurile injectabile cu acid hialuronic la nivelul feţei, dar și despre intervențiile de înfrumusețare. O parte dintre acestea sunt întreținute de tabloidele de scandal și mass-media, care de cele mai multe ori sunt focalizate pe intervențiile eșuate. O parte dintre ele provin din problemele culturale locale.

În ciuda rezervelor, devenim din ce în ce mai conștiente de era digitală în care trăim și ne concentrăm atenția către platformele sociale pentru a căuta informații, păreri și referințe. Acest lucru ne poate ajuta extrem de mult, dar la fel de mult ne poate induce și în eroare. 

Astfel, există un anumit grad de incertitudine legat de ce reprezintă „frumosul”, care sunt tratamentele estetice faciale recomandate pentru o anumită categorie de vârstă, ce riscuri medicale există în alegerea unor proceduri şi produse nepotrivite, unde se pot efectua procedurile estetice de injectare cu acid hialuronic, ce întrebări pot adresa medicului… și lista poate continua. A fi bine informat este esențial atunci când vine vorba de luarea deciziilor în toate aspectele vieții noastre, în special când vorbim despre frumusețea și sănătatea noastră.

Nu uita, totul începe cu o conversație în cabinetul medicului tău! Acolo este locul în care trebuie să fii curioasă şi să adresezi medicului cât mai multe întrebări legate de planul de tratament, produse, riscuri şi beneficii. Cu cât vei afla mai multe aspecte ale procedurii estetice, cu atât vei avea mai mare încredere în produs, medic şi rezultat.

JUVÉDERM
Model tratat cu JUVÉDERM®. Imaginile sunt prezentate doar cu scop ilustrativ. Rezultatele reale pot varia în funcţie de produs şi cantităţile injectate.

Trendurile din medicina estetică

Moda este și a fost un obicei, o deprindere colectivă, specifică la un moment dat unui mediu social. Ea se schimbă și se poate educa. Tendința în momentul de față este înspre cât mai multă naturalețe și armonie a trăsăturilor faciale. Acesta este și scopul intervențiilor estetice faciale: să personalizeze fiecare tratament în funcție de individ, să îmbunătățească anumite aspecte ale felului în care arătăm, să accentueze trăsăturile frumoase și să ajute la o îmbătrânire cât mai elegantă.

Trăim într-o lume înalt tehnologizată, o lume a imaginii, iar felul în care arătăm ne poate influența psihicul și viața în general. Prin urmare, este important ca în momentul în care ne aflăm în fața medicului să îi transmitem, pe lângă zonele anatomice pe care dorim să le tratăm, și felul în care dorim să ne simțim. Astfel, va putea personaliza planul de tratament conform nevoilor tale.

Ce sunt fillerele faciale?

Fillerele faciale cu acid hialuronic sunt produse care se injectează la nivelul pielii, în diferite straturi cutanate sau subcutanat, pentru a reduce semnele îmbătrânirii și a îmbunătăți calitatea generală a pielii. De asemenea, acestea au scopul de a reface volumul pierdut în timp sau de a oferi o îmbunătățire subtilă a trăsăturilor faciale. Acidul hialuronic este un polizaharid care are scopul de a menține gradul de hidratare a tegumentului prin legarea moleculelor de apă. Se regăsește în țesutul conjunctiv, inclusiv în piele. De fapt, aproximativ jumătate din cantitatea de acid hialuronic din organism se găsește în piele. 

Pe măsură ce îmbătrânim, procesul de regenerare a tegumentului încetinește, iar producția de acid hialuronic, colagen și elastină scade, pielea devenind mai subțire, ceea ce favorizează apariția ridurilor și a cutelor faciale. Adăugarea de substanțe hidratante topice poate asigura un efect pe termen scurt. Însă fillerele faciale pe bază de acid hialuronic sunt cele care pot asigura hidratarea cutanată în profunzime. 

JUVÉDERM® reprezintă marca numărul 1 la nivel mondial de fillere faciale pe bază de acid hialuronic*. Produsele din această gamă sunt cunoscute pentru capacitatea superioară de a se integra în țesut pentru obținerea unui aspect natural care durează.

Model tratat cu JUVÉDERM®. Imaginile sunt prezentate doar cu scop ilustrativ. Rezultatele reale pot varia în funcţie de produs şi cantităţile injectate.

Fără rezerve în luarea deciziei de injectare

Există o multitudine de preconcepții sau temeri care pot împiedica luarea unei decizii: „Cât de dureroasă este injectarea? Sunt prea tânără/înaintată în vârstă pentru a folosi astfel de proceduri? Ce grad de siguranţă au aceste tratamente? În cât timp mă voi recupera? Cât durează efectul procedurii și cât de repede este vizibil? Unde pot găsi un medic specializat în estetică facială? Voi arăta nenatural după tratament? Ce vor zice prietenii/colegii/iubitul/soțul meu după tratament?”.

Cea mai frecventă temere și barieră în luarea deciziei de injectare este cea legată de frica de nenatural și de a fi judecate. În continuare suntem o societate conservatoare în care discuțiile referitoare la procedurile estetice faciale sunt considerate tabu.

Însă prin obţinerea informaţiilor corecte, prin înţelegerea procedurii şi a necesității efectuării ei, prin discuţia deschisă şi liberă cu medicul tău despre tratament şi rezultat, poţi depăşi aceste limite!

Aliatul tău în frumuseţe este reprezentat de colecţia de fillere JUVÉDERM®, care armonizează chipul într-un mod natural și ajută în atingerea obiectivului estetic.

Model tratat cu JUVÉDERM®. Imaginile sunt prezentate doar cu scop ilustrativ. Rezultatele reale pot varia în funcţie de produs şi cantităţile injectate.

Atuurile fillerelor JUVÉDERM®

 • Experiență – JUVÉDERM® este marca numărul 1 la nivel mondial în materie de fillere faciale pe bază de acid hialuronic*
 • Prestigiu – Produsele JUVÉDERM® sunt soluția la care apelează milioane de oameni din întreaga lume pentru o piele cu aspect întinerit, pentru reducerea ridurilor și îmbunătățirea generală a aspectului feței
 • Rezultate naturale – Substanțele concepute cu grijă se integrează rapid în țesut, oferind un aspect și o senzație naturală1
 • Remanență extinsă – În funcție de tipul de produs ales şi zona injectată, efectele se pot menține până la 24 de luni1-4
 • Abordare personalizată – Gama de produse este destinată tratamentului diferitelor regiuni faciale, în funcție de rezultatele pe care ți le dorești:
  – Ridicarea și conturarea pomeților
  – Definirea liniei mandibulare
  – Conturarea bărbiei
  – Ridicarea sprâncenelor și umplerea depresiunii din zona tâmplelor
  – Revitalizarea regiunii perioculare
  – Adăugarea de volum și definirea formei buzelor
  – Estomparea ridurilor care apar atunci când râzi și a ridurilor de tip marionetă
  – Îmbunătățirea calității pielii la nivelul feței, mâinilor, gâtului și al decolteului 

Referinţe:
*Bazat pe un studiu de piață cu peste 1.000 de participanţi, profesioniști din domeniul esteticii faciale, provenind din cele mai dezvoltate 13 ţări din lume; “JUVÉDERM®, the world’s leading brand of hyaluronic acid facial fillers. Feb 2019”

Într-un studiu in vivo, un filler pe bază de acid hialuronic care se integrează în țesut poate oferi un aspect și o senzație naturală.1

 1. Hee CK et al. Dermatol Surg. 2015;41(Suppl 1):S373–81.
 2. Eccleston D and Murphy DK. Clin Cosmet Investig Dermatol. 2012;5:167–72.
 3. Baumann LS et al. Dermatol Surg. 2007;33(Suppl 2):S128–35.
 4. Callan P, et al. Clin Cosmet Investig Dermatol. 2013;6:81–89.

© 2021 Allergan Aesthetics, an AbbVie Company. Toate drepturile sunt rezervate. Toate mărcile comerciale sunt proprietatea deţinătorilor respectivi.

Juvéderm® este o gamă de dispozitive medicale cu marcaj CE (0344), cu specificaţii şi caracteristici diferite. Este necesară întotdeauna consultarea unui medic specialist care să vă recomande produsul cel mai adecvat din gama Juvéderm® pentru nevoile dumneavoastră. 

Profesioniştii în domeniul sănătăţii sunt rugaţi să raporteze orice incident referitor la un dispozitiv medical prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe website-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România – http://www.anm.ro, precum şi către Allergan S.R.L. folosind următoarele date de contact: ProductSurveillance_EAME@Allergan.com, Safety.Romania@Allergan.com, Info.Romania@Allergan.com, Medinfo.Romania@Allergan.com,
tel.: (+4) 021 301 53 02
RO-JUV-210077
Data pregătirii: Decembrie 2021