Epoch Platinia, oportunitatea unei investiții imobiliare de lux

Scris de Luxury
Publicat la data de: 13-12-2021

în: Art & Design

Epoch Platinia

Epoch Platinia oferă oportunitatea realizării unei investiții sustenabile într-o proprietate care reflectă toate standardele. Reședința este intabulată, având carte funciară proprie, iar investitorul devine proprietar tabular. 

De ce este momentul perfect pentru a investi într-o reședință de lux? Odată cu creșterea valorii proprietăților, reședințele hoteliere aparținând unui brand oferă toată emoția unei case de vacanță fără grija activităților de întreținere, fiind în același timp o investiție valoroasă. 

Epoch Platinia Epoch Platinia

Proprietatea este întreținută conform standardelor înalte pentru dezvoltator, asigurându-se că investiția își păstrează calitatea și luxul pe termen nelimitat. 

Totodată, dezvoltatorul își asumă responsabilitatea de a se ocupa de mentenanța periodică, impozite, internet și utilități, care se traduce printr-un flux operațional eficient pentru investitor. 

Atunci când se investește în proiectul Epoch Platinia, rezidența este intabulată, având garanția exclusivă a proprietății asupra imobilului achiziționat. Aceasta este o opțiune unică în România la ora actuală, întâlnită în cadrul unui hotel de 5 stele autorizat pe piața imobiliară. 

Unicitatea conceptului pe piața locală, cu un acces limitat la unități asigură o creștere continuă a investiției!

Suntem partenerul lor de afaceri, ca atare reședința hotelului trebuie privită ca un activ de lux deținut pe viață. Pentru cumpărători, aceasta poate însemna asigurarea unei a doua, a treia locuințe susținută de prestigiul unei companii de renume.

Cum funcționează acest concept?
Reședințele hoteliere sunt investiții imobiliare comerciale. Acestea oferă un venit substanțial și cu potențial de creștere a valorii pe piață. Având în vedere calitatea dezvoltării, partenerii de investiții au potențialul de a obține un randament anual atractiv al investiției, contribuind și la asigurarea unui flux predictibil de venituri. 

Proiectul este localizat în Cluj-Napoca, care are o piață aflată în continuă dezvoltare și pe tendință de creștere din perspectivă economică în ultimul deceniu. Aici, ca investitori, veți vedea randamentul anual pe investiție fie că este vorba de valoarea proprietății sau de venitul prin oportunități de închiriere.

Ce vă oferim noi?
Toate reședințele oferă facilități extravagante, cu accent pe confortul dormitorului, o zonă de living spațioasă, birou de lucru complet echipat, terasă privată. Astfel, rezidenții din complex vor avea oportunitatea să se relaxeze chiar și atunci când iau o scurtă pauză de la activitățile profesionale. 

Componenta stilului de viață promis este esențială pentru deciziile cumpărătorilor, datorită statutului asociat cu un brand de renume, împreună cu potențialul de rentabilitate a investițiilor și asigurarea calității care vine din cumpărarea unei reședințe de hotel de lux.

Deținerea unei a doua case departe de casă, care include atât managementul, cât și asistență post-vânzare și servicii hoteliere de înaltă calitate, oferă baza unei investiții solide în sectorul imobiliar care continuă tendința de creștere. 

Servicii în cadrul proiectului Epoch Platinia:

 • Recepție 24/7
 • Parcare subterană – valet
 • Concierge, servicii bagajier
 • Room service 7-23
 • Service de curățenie
 • Paza imobilului 24/7
 • Restaurant italian/japonez
 • Acces la sala de conferințe
 • Acces la sala de forță
 • Gestionarea plății facturilor și a taxelor locale
 • Servicii de spălătorie
 • Aer condiționat

 

Telefon: +40 799 730 534
E-mail: invest@platinia.ro
Website: invest.platinia.ro
Cluj-Napoca