Terminal Of Fashion - www.toff.ro

Dragostea nu are vârstă – Camila Morrone, iubita lui Leonardo DiCaprio, spune că diferența de 23 de ani nu o deranjează deloc

Scris de Ruxandra Tudor
Publicat la data de: 05-12-2019

în: The Famous
Asus ZenBook Duo 14
Asus ZenBook Flip 13 OLED

Ea are doar 22 de ani, el 45. Au devenit unul dintre cuplurile cele mai vânate de paparazzi de la Hollywood, iar lumea s-a grăbit să critice diferența de vârstă dintre cei doi. Camilla Morrone și Leonardo DiCaprio par, însă, să nu fie deloc afectați nici de decalajul acesta, nici de gura lumii.

Actrița a declarat că nu vede nimic spectaculos în faptul că iubește un bărbat cu 23 de ani mai în vârstă decât ea: „Există atât de multe relații fericite la Hollywood – și în istoria lumii – în care au existat diferențe mari de vârstă”. Camilla consideră că oamenii nu ar trebui să se grăbească să judece sau să critice o relație, chiar dacă sunt implicate unele dintre vedetele cu notorietate imensă. Într-un interviu acordat pentru Los Angeles Times, aceasta a vorbit despre cum l-a întâlnit pe DiCaprio și a subliniat că faptul că este persoană publică nu ar trebui să îi afectează libertatea de a avea o relație cu cine dorește. Pe de altă parte, fostul manechin a spus că înțelege perfect curiozitatea oamenilor: „Probabil că aș fi curioasă și eu să aflu mai multe detalii despre o poveste de dragoste dintre două celebrități”, însă a adăugat că există o diferență între curiozitatea naturală și tendința de a judeca sau a pune etichete. Mai mult, Camilla Morrone își dorește să își clădească notorietatea bazându-se pe munca și talentul ei. „Cred că din ce în ce mai mult, odată ce oamenii mă văd jucând în <<Mickey and the bear>>, încep să înțeleagă că am o identitate a mea, personală, în afara relației cu Leonardo DiCaprio. Este frustrant să vezi că munca ta este umbrită de cancan-uri”, a declarat.

Actrița speră ca odată ce publicul se va obișnui cu ideea noului cuplu să înceapă să o vadă și ca pe o persoană distinctă, să îi admire talentul și să se bucure, pur și simplu, de ceea ce face în rolurile sale cinematografice. Camilla și Leonardo s-au cunoscut anul trecut, la Aspen. Cei doi au apărut în public atât în context casual (la restaurant sau ținându-se de mână pe străzile din New York) cât și la evenimente cum ar fi festivalul Coachella sau la Festivalul de Film de la Cannes.

 

Kitcheninc.ro - Bucatarii de vis