Dragostea nu are vârstă – Camila Morrone, iubita lui Leonardo DiCaprio, spune că diferența de 23 de ani nu o deranjează deloc

Scris de Ruxandra Tudor
Publicat la data de: 05-12-2019

în: The Famous

Ea are doar 22 de ani, el 45. Au devenit unul dintre cuplurile cele mai vânate de paparazzi de la Hollywood, iar lumea s-a grăbit să critice diferența de vârstă dintre cei doi. Camilla Morrone și Leonardo DiCaprio par, însă, să nu fie deloc afectați nici de decalajul acesta, nici de gura lumii.

Actrița a declarat că nu vede nimic spectaculos în faptul că iubește un bărbat cu 23 de ani mai în vârstă decât ea: „Există atât de multe relații fericite la Hollywood – și în istoria lumii – în care au existat diferențe mari de vârstă”. Camilla consideră că oamenii nu ar trebui să se grăbească să judece sau să critice o relație, chiar dacă sunt implicate unele dintre vedetele cu notorietate imensă. Într-un interviu acordat pentru Los Angeles Times, aceasta a vorbit despre cum l-a întâlnit pe DiCaprio și a subliniat că faptul că este persoană publică nu ar trebui să îi afectează libertatea de a avea o relație cu cine dorește. Pe de altă parte, fostul manechin a spus că înțelege perfect curiozitatea oamenilor: „Probabil că aș fi curioasă și eu să aflu mai multe detalii despre o poveste de dragoste dintre două celebrități”, însă a adăugat că există o diferență între curiozitatea naturală și tendința de a judeca sau a pune etichete. Mai mult, Camilla Morrone își dorește să își clădească notorietatea bazându-se pe munca și talentul ei. „Cred că din ce în ce mai mult, odată ce oamenii mă văd jucând în <<Mickey and the bear>>, încep să înțeleagă că am o identitate a mea, personală, în afara relației cu Leonardo DiCaprio. Este frustrant să vezi că munca ta este umbrită de cancan-uri”, a declarat.

Actrița speră ca odată ce publicul se va obișnui cu ideea noului cuplu să înceapă să o vadă și ca pe o persoană distinctă, să îi admire talentul și să se bucure, pur și simplu, de ceea ce face în rolurile sale cinematografice. Camilla și Leonardo s-au cunoscut anul trecut, la Aspen. Cei doi au apărut în public atât în context casual (la restaurant sau ținându-se de mână pe străzile din New York) cât și la evenimente cum ar fi festivalul Coachella sau la Festivalul de Film de la Cannes.