ARE YOU READY TO ENTER THE MATRIX?

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 11-01-2022

în: Fashion

Matrix

Una dintre cele mai apreciate și așteptate serii de filme din toate timpurile a venit cu un cadou de Crăciun pentru fanii de pe tot mapamondul: lansarea celui de-al patrulea film, Matrix Resurrection. Încă de la prima apariție, în anul 1999, Matrix a avut un succes uriaș și s-a plasat imediat în topuri, cu încasări de sute de milioane de dolari. Însă ce ne-a atras mereu atenția au fost acele outfituri unice, care de la primul film până la ultimul au devenit cu adevărat emblematice: paltoane negre, lungi, costume de piele sau latex și, bineînțeles, ochelarii de soare!

Te invităm să intri alături de noi în lumea Matrix și să descoperi care sunt ochelarii potriviți pentru personajul tău!

Matrix

NEO

Ochelarii BB0179S-002 de la Balenciaga au fost denumiți după personajul principal din filmul Matrix, devenind o piesă de colecție din seria liniei “Neo”.   

Matrix

TRINITY

Ochelarii cu forma cat-eye purtați de personajul feminin principal, Trinity, reprezintă feminitatea, caracterul ei revoluționar și puternic, gata oricând să facă față oricărui obstacol care îi apare în cale.

Matrix

MORPHEUS

Dacă în primele trei filme ale seriei Morpheus purta ochelari fără brațe, în Matrix Resurrection producătorii au decis că este timpul pentru un upgrade al outfitului. Ochelarii cu clip au fost înlocuiți cu ochelari rotunzi cu ramă metalică, respectând totuși dimensiunile micro.

Matrix

 

BUGS

Ochelarii Alexander McQueen cu ținte și tijă metalică pe lentile sunt creați pentru personalități cu spirit rebel, tânăr și puternic, precum Lexy. Dacă ea a fost personajul tău preferat din noul film Matrix, sunt mai multe  modele de ochelari cu ramă rotundă din acetat, care îți vor oferi acel styling iconic. 

Matrix

LEXY

Unii dintre cei mai stilysh ochelari din seria filmelor Matrix sunt cei purtați de Lexy, cu ramă detașată de lentilă și formă geometrică aparte.

În seria de filme Martix, ochelarii de soare sunt un accesoriu caracteristic fiecărui personaj important, însă pe lângă funcția stilistică pe care o au, aceștia sunt și un simbol al protecției. O dată intrați în Matrix, personajele poartă ochelari de soare, diferențiind lumea reală de cea simulată.

SO, ARE YOU READY TO ENTER THE MATRIX?

Descoperă întreaga selecție de ochelari inspirați din seria filmelor Matrix, accesând linkul următor: https://koptic.ro/enter-the-matrix

Colecțiile de ochelari din portofoliul K Optic sunt disponibile online, pe www.koptic.ro, singurul site dedicat 100% ochelarilor de designer, dar și fizic în peste 150 de magazine de optică certificate în România. Respectând ADN-ul fiecărui brand, ochelarii distribuiți de K Optic devin un accesoriu definitoriu pentru construirea stilului personal autentic și în ton cu trendurile internaționale de fashion.

Galerie Foto