Chopard, secretul unui cadou rafinat

Scris de Ruxandra Tudor
Publicat la data de: 04-12-2019

în: Jewels & Watches

Chopard este unul dintre brandurile cele mai râvnite atunci ne gândim la un cadou care să inspire rafinament și să ne incite simțurile.

Fondat în anul 1860 deLouis-Ulysse Chopard, brandul și-a propus, încă de la început, să atingă perfecțiune în orologerie. Casa rămâne și azi un reper al excelenței iar creațiile sale extinse la bijuterii, parfumuri și alte accesorii încântă prin atenția la detalii și o grijă constantă pentru calitate. Dacă sunteți în căutarea unor cadouri de Crăciun speciale, iată o selecție de care noi ne-am îndrăgostit iremediabil.

Love Bandeau

Un accesoriu chic, elegant, cu un pattern modern va aduce viață cadoului de Crăciun. Eșarfa Chopard Love Bandeau este jucăușă și versatilă, se poate transforma în fundă pentru păr, brățară, centură sau poate fi purtată la gât pentru a da culoare vibrantă unei ținute. De asemenea, prinsă pe geanta preferată va da o notă personală și va deveni unul dintre cele mai simpatice accesorii din garderobă. Este confecționată din mătase naturală, iar culorile dominante sunt galben și albastru, superb animate de motivele cu inimioare și graffiti. Este un cadou ideal pentru o femeia dinamică și elegantă, care adoră să condimenteze ritmul urban cu accente de feminitate.

Happy Chopard Bigaradia, Eau de Parfum

Create din cele mai apreciate și exclusiviste esențe naturale, parfumurile HAPPY CHOPARD radiază naturalețea ingredientelor lor emblematice, semnătura olfactivă a parfumurilor de înaltă calitate care stârnesc emoție și bucurie. Identitatea apei de parfum Happy Chopard Bigaradia se naște din combinația dintre cea mai pură floare de portocal, condimentată cu note de petale de neroli și aromă de miere de Provence. Rezultatul este fabulos: o prospețime surprinzătoare îmblânzită delicat de dulceață și accente calde de chihlimbar care vor învălui seara de Crăciun într-o plăcere pură și curată.

Happy Diamonds Icons

 

Pentru un cadou care să inspire dragoste, prețuire și admirație vă recomandăm să aruncați o privire la superbul colier Happy Diamonds Icons. Este o creație specială care îmbină prețiozitatea diamantelor cu designul pandantivului în formă de inimă, unde stau “captive” și totuși libere pietrele prețioase atât de râvnite. Mișcarea lor naturală, în momentul în care lănțișorul este purtat, le pune în valoarea strălucirea și le transformă într-un spectacol vizual veritabil. Lănțișorul poate fi purtat atât la ținute casual, cărora le va adăuga strălucire, cât și în context formal, unde va pune în valoare eleganța ținutelor.