Gucci transformă sandalele din cauciuc într-un accesoriu de lux

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 18-02-2022

în: Fashion

Gucci

Cererea de încălțăminte de cauciuc din ultimele sezoane este o enigmă, dar brandurile lansează noi modele. De la opțiuni utilitare, cum ar fi Hydro Moc și Crocs de la Merrell, până la iterații de ultimă generație, cum ar fi Puddle Boots de la Bottega Veneta sau Trooper Boots de la Balenciaga, nu se poate scăpa de prevalența construcției dintr-o singură piesă, din cauciuc. Cel mai recent brand care s-a alăturat trendului este Gucci.

Gucci

Îți amintești de sandalele de cauciuc pe care obișnuiai să le porți în copilărie? Gucci le-a transformat în încălțăminte de lux. Aceste modele au revenit în trend în 2021, semnalând o reînviere înflăcărată a stilului anilor ’90 și ’00, care a fost într-o continuă creștere.

Sandalele de cauciuc Gucci au o baretă țesută care este atașată la o unitate completă din cauciuc. Totodată, logo-ul brandului adaugă un plus de strălucire. Fixându-se cu o cataramă tonală pe gleznă, există puține diferențe față de perechile OG pe care le purtai când erai copil.

Gucci

Realizate din cauciuc semitransparent, sandalele de cauciuc Gucci vin într-o gamă variată de culori. Opțiunile variază între negru, un verde mai îndrăzneață sau chiar transparent. Toate modelele sunt disponibile online, pe site-ul oficial al brandului.

Energy Expo 10-13 octombrie