Swarovski creează magia sărbătorilor cu o colecție festivă #NAUGHTYORNICE

Scris de Ruxandra Tudor
Publicat la data de: 19-12-2019

în: Jewels

Dacă întrebarea „Tu ai fost cuminte?” sună ca un clișeu și am prefera să nu răspundem, cu riscul să îl supărăm pe Moș Crăciun, Swarovski ne eliberează de presiune cu o colecție festivă dedicată tuturor femeilor care preferă rafinamentul cumințeniei necondiționate.

#NAUGHTYORNICE este colecția care aduce spiritul sărbătorilor în inima femeii moderne, fără să ia în calcul alte constante decât apetitul pentru strălucirea plină de eleganță a bijuteriilor Swarovski. Invitația pe care accesoriile colecției o fac este una adresată femeii moderne, libere și dinamice. Sunt piese perfecte pentru a fi dăruite sau pentru a le include în colecțiile personale și pun accentul de versatilitate și pe crearea unui sentiment aparte. Sunt bijuterii speciale, al căror design se adaptează personalităților complexe.

Nathalie Colin, directoarea de creație a casei Swarovski, descrie colecția pornind de la premiza unui cadou perfect: „Sărbătorile de iarnă sunt momentul propice din an când oamenii pot petrece timp împreună, pot să se îmbrace festiv și să dăruiască amintiri minunate celor apropiați. Însă sunt, de asemenea, ocazia ideală de a ne face cadou acele obiecte speciale la care am visat tot anul fără a găsi contextul potrivit să ne răsfățăm. Iarna aceasta, Swarovski sărbătorește prin siluete de bijuterii strălucitoare care scot în evidență eleganța sărbătorilor și creează momente magice”.

Liste de dorințe împlinite

De la bijuterii versatile la seturi superbe, Swarovski pune pe lista lui Moș Crăciun cadouri inspirate pentru fiecare personalitate. Regăsim în colecție piese contemporane și accente colorate (verde închis, albastru, roșu intens) completate de argintiu și auriu, care conferă unitate și varietate colecției. #NAUGHTYORNICE subliniază ideea că, indiferent dacă alegem să ne temperăm sau să trăim plenar, fiecare femeie merită un cadou special pentru a transforma sărbătorile de iarnă într-un moment unic, iar piesele colecției pot fi purtate pe parcursul întregului an.

Regăsim creații inspirate din zborul fluid, angelic simbolizat de pana stilizată, dar și inspirația magică a tarotului sau motive florale de inspirație vintage exprimate prin cristale prețioase. Pentru un cadou-busolă, Swarovski transpune Steaua Nordului într-un design rafinat cu accente de gheață transparentă, în timp ce fulgii de zăpadă stilizați se regăsesc în bijuterii pentru a rămâne un memento prețios al acestei perioade speciale din an. Un alt element inedit al colecției este reprezentat de includerea perlelor în bijuteriile Swarovski, într-o abordare contemporană punctată de cristalele verzi și transparente.

Swarovski, semnul unui cadou reușit

Swarovski încântă și seduce cu un portofoliu care include accesorii de o generoasă diversitate, iar calitatea și măiestria cu care sunt realizate bijuteriile sunt dublate de creativitatea care le transformă în obiecte cu adevărat magice. Bijuteriile Swarovski devin parte nu doar din ținutele noastre, ci ne desăvârșesc personalitatea. Brandul a fost fondat în 1895, în Austria, iar de atunci a devenit celebru în întreaga lume datorită calității impecabile a bijuteriilor, accesoriilor și obiectelor de design interior pe care le creează.

Energy Expo 10-13 octombrie