Cadourile de lux Borealy – ideale pentru un Crăciun de neuitat

Scris de Luxury
Publicat la data de: 15-12-2016

în: News & Features

Alegerea cadourilor pentru Crăciun nu este întotdeauna o decizie ușoară, mai ales când gusturile destinatarului nu sunt ușor de măgulit. Pentru cei mai pretențioși, Borealy oferă o serie de daruri din tendințele de Cadouri de Crăciun 2016-2017, care vor îi va flata și le va aduce acestora bucurie în suflet.

Cele mai potrivite cadouri de lux, ideale pentru a fi oferite în acest an de Crăciun, trebuie să întrunească o serie de criterii esențiale atunci când optați pentru un astfel de dar, iar calitatea este în vârful piramidei. Apoi designul unic, strălucirea detaliilor, prețiozitatea și eleganța vin să întregească un cadou care va impresiona chiar și pe cei mai exigenți.

2034300

Iar dacă vorbim despre cadouri de lux, ce poate fi mai potrivit decât un ceas de colecție, un must have pentru orice persoană care se respectă și ține la imaginea și stilul personal? Se știe că ceasul este o reflecție a personalității, așadar, oferirea unui astfel de cadou îi va da șansa persoanei ce îl primește să vă aprecieze bunele intenții și nemăsurata atenție pe care le-o acordați.

Totodată, un cadou ce vine învăluit de miresme puternice, senzuale, îmbrățișat în note aromate, îmbătătoare, va seduce pe loc chiar și pe cel mai pretențios destinatar, un parfum în ediție limitată fiind exact acel dar care vă face să vă îndrăgostiți cu toate simțurile.

gold-sextant-by-credan-1500-lei

Persoanelor atașate de propriul lor cămin le puteți oferi în dar decorațiuni realizate sub manufactura unor reputate branduri internaționale, placate cu aur sau argint, simbol al luxului, care pot avea nu doar rol ornamental, așezate la loc de cinste în casa acestora, ci și practic, precum un delicat set de ceai sau cafea, ideal pentru a ridica la rang de noblețe fiecare moment de servire, dar și pentru a fi oferit cadou persoanelor ce îndrăgesc astfel de clipe de răsfăț. Un samovar, un obiect unic, rafinat, care va stârni admirația și curiozitatea tuturor celor care vor avea prilejul să îl descopere, sau un încălzitor de cognac, decorat cu minuțioase detalii ornamentale, un obiect de rară eleganță, ideal pentru un adevărat connaisseur, pentru un redutabil bărbat rafinat.

img_0721

Puteți descoperi mai multe cadouri de Crăciun de lux, lăsându-vă cuprinși de feeria sărbătorilor și de mulțumirea de a-i face pe cei dragi fericiți cu daruri trainice și pline de fast, menite să-i bucure și să-i facă să se simtă iubiți și apreciați.

Borealy.ro, magazinul online de cadouri și bijuterii de lux, vă vine în ajutor cu consilieri profesioniști care vă vor ajuta să alegeți cadoul perfect, într-o prezentare fără cusur, destinată să stârnească cele mai frumoase și neprețuite amintiri.