Silk Tea lansează prima colecție de ceai cu vin ars si lapte

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 14-01-2022

în: News

Silk Tea

Silk Tea lansează primele produse în parteneriat cu Kicstarter. Elegant și subtil, noul ceai întruchipează 15 ani de cercetare, reinventare și expertiză comună. Numerotate de la 1 la 500, cutiile de ceai Silk Tea Experience oferă o oportunitate exclusivă de a deține un produs unic, inovativ și care are istorie.

Oferta vine exclusiv prin Kickstarter.com și este o colecție privată în ediție limitată. Primii 500 de cumpărători vor fi norocoșii care vor avea aceste pachete inovative. Cumpărătorul poate alege să primească pachetul fizic și să-i fie livrat la domiciliu.

Silk Tea

Ceaiul este un produs autentic, care vine ambalat într-o cutie deosebită realizată din pănuși de porumb împletite, un obiect special creat pentru acest concept.  Fiecare cutie este diferită și personalizată, și conține între 8-10 pliculețe de ceai din dantelă de bumbac 100%, ceea ce face ca ceașca de ceai să arate prețios și special. În cutie există un mic foileton de informare de unde aflăm rețeta Silk Tea Experience, conceptul de business, geneza și spiritul Silk Tea, mesajul individual către cumpărător și bineînțeles lista beneficiilor consumării acestui ceai.

Dincolo de experiența consumării unui produs inovativ, care combină ceaiul din mătase de porumb (Stigmanta Maydis) cu Achillea Millefolium (codița șoricelului), vin ars (băutură tradițională românească) și lapte (toate tipurile de lapte, de la cel gras de vacă, la cel slab caloric din soia), avem o listă întreagă de beneficii pentru sănătate atunci când consumăm această băutură.

Produsul este detoxifiant, calmant, diuretic, bogat în potasiu, lipide, substanțe minerale și vitamine (C, E, B, K), întărește sistemul imunitar, este anti-depresiv, reglează colesterolul, echilibrează tensiunea, mărește viteza sistemului digestiv, optimizează funcțiile vezicii biliare și ale ficatului, reduce celulita și revigorează pielea, menține elasticitatea și permeabilitatea celulelor și multe alte beneficii.

Silk Tea

 

 În afară de aroma răcoritoare, delicată, care este oferită de planta de mătase de porumb, vinul ars aduce un aport de energizare și condimentare a băuturii, iar laptele are efect de îndulcitor.

 Cutia vine cu brevet de autentificare personalizat și cu un certificat numerotat semnat de autoarea acestui produs, Victoria Baltag. Mai mult decât atât, inițiativa este și un business social, 25% din prețul fiecărei cutii devenind un fond de investiții destinat femeilor antreprenor care sunt la început de drum.

Silk Tea

 Conceptul este într-adevăr o bijuterie de produs, mai ales că acest ceai vine însoțit de atribute culturale și științifice. Este prima cutie de ceai de acest gen din lume și primul concept de produs sustenabil realizat prin îmbinarea științei cu arta și cultura (‘’art science concept’’). Așadar, avem o cutie de ceai-kit realizată dintr-un material reciclabil, organic, ecologic, non-alergic, cu o estetică deosebită și o serie de pliculețe de ceai realizate din bumbac croșetat.

Silk Tea

Mai mult decât atât, la achiziționarea unei cutii mai primiți și un suvenir unicat, conceput și realizat cu iscusință de către producătorii de artizanat din Transilvania și Maramureș: o lingură din lemn de butoi de stejar sau fag, un suport pentru plicul de ceai consumat, un obiect de ornament interior sau alte obiecte artizanale. În funcție de cutia aleasă, cumpărătorul poate opta și pentru o serie de elemente surpriză, care vin adițional la pachetul de ceai și sunt obiecte unicat, făurite de meșteșugarii cu tradiție din România: lampă sau lustră din pănuși de porumb împletite, scaun, masă, suport pentru pâine și multe altele.

Silk Tea

Cele 500 de cutii unice sunt disponibile la prețuri începând de la 150 de euro și pot fi achiziționate  de pe https://lnkd.in/ggmUK4en cu cardul de debit/credit, până pe 30 ianuarie 2022.

Galerie Foto