Turn spectaculos cu 271 de piscine, într-un nou concept hotelier la Dubai

Scris de Luxury
Publicat la data de: 08-11-2019

în: News

Un turn de 60 de etaje cu design unic va reprezenta cea mai nouă atracție din sectorul ospitalier din Dubai. FIVE Jumeirah Village Dubai, proiectul imobiliar de cinci stele, deține 246 de camere și apartamente în regim hotelier, dar și o componentă rezidențială cu apartamente.

Detaliul exclusiv al noului proiect îl reprezintă piscinele private, care sunt construite pentru fiecare dintre cele 221 de apartamente cu unu, respectiv două dormitoare, dar și pentru cele 33 de apartamente cu patru dormitoare. Turnul va avea în total 271 de piscine care vor oferi o priveliște spectaculoasă asupra arhitecturii unice a orașului.

În complexul imobiliar vor exista și apartamente de vânzare, iar locatarii turnului se vor putea bucura inclusiv de grădinile luxuriante de pe acoperiș. Clădirea are un microclimat cu o suprafață generoasă de floră pentru menținerea unei temperaturi optime, reprezentând un avantaj în zona cu climat cald din Golf.

Designul clădirii a fost realizat in-house, de către dezvoltator, și a fost patentat de brandul FIVE în 168 de țări. Designul rotativ iese în evidență prin arhitectura inovatoare și inteligentă ce maximizează lumina naturală și creează spații calde și primitoare care în mod simultan conservă energie.

 

Turnul este localizat la o distanță scurtă de Aeroportul Internațional Al Maktoum și de situl Expo 2020. Proiectul va fi deschis în toamnă, având o valoare de aproape 350 de milioane de dolari și o suprafață de 140.000 de metri pătrați.