Restaurantul ATYPIC lansează și divizia de evenimente private

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 27-09-2018

în: News

Puține restaurante de fine dining oferă și posibilitatea închirierii sau rezervării spațiului în întregime pentru un eveniment privat, însă restaurantul Atypic oferă acest serviciu, având multe elemente ce îl recomandă pentru acest tip de evenimente.

În primul rând, Atypic este un restaurant ce îți oferă discreție și intimitate totală pentru evenimentele tale private sau întâlnirile de business. În același timp, restaurantul se află în centrul zonei de interes a capitalei, pe Str Constantin Aricescu la numărul 42, stradă care face legătura între Piața Dorobanți și Calea Floreasca.

Fiind împărțit în două zone distincte, parter și -1, restaurantul poate fi închiriat sau rezervat parțial sau total, oferind discreție maxima, deoarece pentru zona -1, Atypic pune la dispoziție și un lift privat ce poate transporta invitații fără a fi nevoiți să intre prin restaurant și implicit făra a fi nevoie să fie văzuți de cei care se află în zona de la parter.

Un alt element de interes pentru evenimentele private este bucătăria deschisă tip ‘open kitchen’ ce poate face deliciul invitaților, urmărind cum chef-ul bucătar împreună cu echipa sa, prepară felurile de mâncare ce urmează a fi servite.

Cât despre bucătăria restaurantului, Atypic este un restaurant fine dining NIKKEI, un curent ce are la bază bucătăria asiatică, dar introduce influențe peruane și nu numai.

Un nou meniu pentru această toamnă va fi lansat la sfârșitul lunii septembrie, un meniu ce va defini mult mai bine conceptul și totodată se va încadra în totalitate în zona de fine dining.

Restaurantul Atypic se pretează pentru evenimente private începând cu 15-20 persoane și putând acomoda seating + standing până la 70 de persoane. Fie că este vorba de o cină importantă de business, degustare privată de vinuri sau o aniversare, Atypic știe cum să satisfacă cele mai fine dorințe.

Galerie Foto