Tommy Hilfiger celebrează lansarea EXHIBITIONISM by The Rolling Stones

Scris de Luxury
Publicat la data de: 17-11-2016

în: News

Tommy Hilfiger celebrează lansarea in America de Nord a primei expoziții internaționale semnata The Rolling Stones, denumită EXHIBITIONISM.

Tommy Hilfiger este sponsor oficial al ținutelor pentru această expoziție, și a creat o colecție capsulă inspirată de influențele rock-and-roll ale label-ului ‘Hilfiger Denim’, în care se regăsesc imagini iconice din arhiva The Rolling Stones. În cadrul colecției – ediție limitată, întâlnim T-shirts, atât pentru bărbați cât și pentru femei, cu imprimeuri grafice într-o gamă variată, de la gorila care exclamă “GRRR!” până la coperțile de albume Greatest Hits și faimoasa limbă ce reprezintă logo-ul formației, modificată într-un motiv exclusiv în stilul steagului american și într-un montaj de inspirație Pop Art. Colecția mai cuprinde și bomber jackets din satin pentru ambele sexe, având brodat logo-ul cu limba The Rolling Stones, jachete din piele cu blazon Rolling Stones pictat manual pe spate, jachete din denim prespălat și patinat, imprimate cu imagini vintage The Rolling Stones, și jachete utilitare cu aplicații și imprimeuri în mesaje customizate Stones. În gama pentru femei se regăsesc și pantaloni scurți din denim cu aplicații și insigne.

  NEW YORK, NY - NOVEMBER 15: (L-R) Ronnie Wood, Keith Richards, designer Tommy Hilfiger, Mick Jagger, and Charlie Watts attend The Rolling Stones celebrate the North American debut of Exhibitionism at Industria in the West Village on November 15, 2016 in New York City. (Photo by Theo Wargo/Getty Images for The Rolling Stones) *** Local Caption *** Ronnie Wood; Keith Richards; Tommy Hilfiger; Mick Jagger; Charlie Watts  

“The Rolling Stones a fost una dintre primele trupe de care m-am îndrăgostit atunci când eram copil, iar muzica lor a rămas o mare sursă de inspirație pentru mine,” a declarat Tommy Hilfiger. “Sunt onorat că relația mea cu trupa a ajuns la un asemenea nivel încât ne putem numi prieteni vechi și că am avut parte de o sumedenie de colaborări de succes, printre care se numără parteneriatul nostru din cadrul turneului ‘No Security’ din anul 1999. În toată cariera mea am căutat modalități să îmbin moda și muzica, iar numirea noastră ca sponsor oficial al expoziției EXHIBITIONISM este încă o oportunitate incredibilă de a uni aceste două lumii.”

NEW YORK, NY - NOVEMBER 15: Designer Tommy Hilfiger (L) and Dee Ocleppo Hilfiger attend The Rolling Stones - Exhibitionism Opening Night at Industria Superstudio on November 15, 2016 in New York City. (Photo by Michael Loccisano/Getty Images) *** Local Caption *** Tommy Hilfiger; Dee Ocleppo Hilfiger

Reprezentând cel mai mare turneu de acest fel realizat vreodată de o trupă sau un artist, EXHIBITIONISM explorează moștenirea muzicală care i-a transpus pe Rolling Stones de la o trupă de blues din Londra anilor 1960, până în zilele noastre când întruchipează un adevărat fenomen cultural global. Bazându-se pe o experiență multi-media extraordinar de captivantă, expoziția oferă acces la o arhivă bogată ce cuprinde 50 de ani de istorie ai trupei, numărându-se peste 500 de artefacte rarisime și originale The Rolling Stones.

Printre invitații care au participat la lansare din America de Nord s-au numărat Martin Scorsese, Matt Lauer, Jimmy Fallon, Lorne Michaels, John Varvatos, Anna Sui, Marc Jacobs, Luke Treadaway, Bob Gruen, Patti Richards, Theodora Richards, Ella Richards, Charlotte Watts, Sally Wood și alții.  

tommy-hilfiger-rolling-stones-t-shirt

tommy-hilfiger-rolling-stones-exhibition

rolling-stones-womens-tee-01