Importanța nutrienților de calitate pentru un stil de viață sănătos

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 08-02-2024

în: Lifestyle

stil de viață sănătos

Micul dejun este considerat de mulți experți în nutriție drept cea mai importantă masă a zilei, deoarece oferă organismului nutrienții esențiali de care are nevoie pentru a funcționa corect și care te conduce către un stil de viață sănătos.

Adoptarea unui stil de viață echilibrat aduce numeroase beneficii pentru sănătate, influențându-ne starea fizică, cât și cea mentală. Tocmai de aceea este important să faci alegeri inspirate pentru prima masă a zilei și să apelezi la alimente sănătoase. Fructele, cerealele integrale, lactatele și proteinele din ouă sau alte surse vegetale reprezintă o sursă bogată de vitamine, minerale și antioxidanți.

Indiferent că vrei să slăbești, să îți menții silueta sau să furnizezi organismului complexitatea de nutrienți de care are nevoie, îți poți completa dieta și necesarul de vitamine cu produse premium de nutriție Herbalife, beneficiind astfel de programe și produsele susținute științific ce te mențin în formă, astfel încât să te bucuri de viață zi de zi.

Shake înlocuitor de masă

Poți începe ziua cu Shake-ul Mix Nutritiv Formula 1, produs din ingrediente 100% vegane, proteine pe bază de plante, carbohidrați, fibre, vitamine și minerale. Formula 1 este conceput pentru a asigura obținerea echilibrului corect de nutrienți, menținând în același timp un control caloric. Acesta poate înlocui o masă, este disponibil în mai multe arome și îl poți personaliza cu suplimentele proteice Herbalife Protein Drink Mix și Formula 3 Pudră Proteică Personalizată sau cu fructele și legumele tale preferate pentru un plus de varietate nutritivă.

stil de viață sănătos

Hidratare intensă cu Aloe Vera

Hidratarea este foarte importantă, în special în primele ore ale dimineții. Te poți bucura de un boost de hidratare, adăugând în apă AloeMax, ce conține 97 % suc de Aloe Vera extras prin presare la rece din frunze întregi. Nu conține coloranți, îndulcitori sau arome, astfel că te poți bucura de o băutură răcoritoare delicioasă și sănătoasă ce oferă hidratarea de care corpul tău are nevoie.

stil de viață sănătos

Ceai din plante pentru energie

Dacă simți nevoia să ai mai multă energie și o capacitate de concentrare ridicată, poți savura un ceai instant pe bază de plante, formulat cu un amestec unic de ceai negru tradițional Orange Pekoe, extract de ceai verde, pulbere de flori de Hibiscus și extract de semințe de cardamom. Acesta are un conținut scăzut de calorii, iar fiecare porție conține 87,5 mg de cafeină.

stil de viață sănătos

Supliment bogat în fitonutrienți

Pentru a obține micronutrienții cheie de care corpul tău are nevoie, poți include în rutina ta zilnică Phyto Complete, capsule ce conțin un mix de extracte botanice cu multiple proprietăți, bogate în fitonutrienți. Acestea sunt formulate cu grijă cu Fiit-NS™, un ingredient studiat științific, conțin cofeină naturală și sunt bogate în vitamina C, vitamina B3, crom și extracte botanice, inclusiv guarana, ceai verde, grapefruit, struguri și morcov negru.

Aliatul zilnic pentru energizare instantă

Te poți bucura oricând de un boost de energie oferit de tabletele efervescente LiftOff. Acestea sunt ideale atât dimineața, cât și în momentele din timpul zilei când simți că ai nevoie de energie și de o mai mare putere de concentrare. Cu doar 10 calorii pe porție, LiftOff® este un supliment energizant efervescent formulat cu un amestec de vitamine cheie, inclusiv vitamina C și vitaminele B1, B2, B3, B6 și B12. În plus, fiecare comprimat furnizează 75 miligrame de cofeină*, inclusiv cofeină naturală derivată din guarana.

Micul dejun sănătos și un stil de viață echilibrat reprezintă, așadar, nu doar o opțiune, ci o necesitate pentru menținerea sănătății generale. Dacă ești atent la alimentație, faci mișcare și adopți un stil de viață sănătos și activ ești deja pe drumul cel bun. Totodată, dacă ai nevoie de un plus de nutrienți,  un plan personalizat oferit de Herbalife te poate ajuta să devii cea mai bună versiune a ta și să te menții în formă maximă.

Energy Expo 10-13 octombrie