SHA Wellness Clinic lansează rețete sănătoase pentru vară în cartea lor de bucate

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 08-07-2024

în: News

SHA Wellness Clinic

Renumită pentru abordarea holistică a stării de bine, SHA Wellness Clinic aduce esența programelor sale nutriționale aclamate în casele pasionaților de sănătate cu cea mai recentă carte de bucate, „Puterea nutriției sănătoase”. Având în vedere că ne aflăm în lunile vibrante de vară, SHA Wellness Clinic este încântată să împărtășească rețete răcoritoare și sănătoase din cartea lor de bucate, perfecte pentru acest sezon.

Cu o prefață semnată de nimeni altul decât renumitul bucătar spaniol Ferrán Adriá, cartea conține 76 de rețete atent selecționate care reflectă abordarea inovatoare a SHA față de gastronomie. Rețetele îmbină în mod unic bucătăriile japoneză și mediteraneană, inspirate de obiceiurile alimentare ale celor mai longevive comunități din lume. Echipa Food & Beverage a lucrat în simbioză cu nutriționiștii experți ai SHA pentru a conceptualiza o varietate de rețete care susțin condițiile și obiectivele comune de sănătate, inclusiv detoxifierea, pierderea în greutate, fitness și chiar satisfacerea poftelor de fast-food. Fiecare fel de mâncare este meticulos conceput pentru a fi energizant, foarte echilibrat și realizat cu produse locale, organice și de sezon.

SHA Wellness Clinic

De la aperitive și antreuri la feluri principale, ceaiuri și deserturi, „Puterea nutriției sănătoase” oferă acces la metoda SHA de 360 de grade, cunoscută pentru efectele sale terapeutice. Rețetele sunt echilibrate, naturale și alcaline, centrate pe o dietă bazată pe plante, unele incluzând pește, respectând filosofia SHA. Această filosofie combină secole de cunoștințe empirice din medicina orientală cu principii nutriționale actualizate de la Universitatea Harvard și recomandări ale Organizației Mondiale a Sănătății. Rezultatul este o colecție de mâncăruri care nu sacrifică aroma sau textura, asigurând în același timp calitățile organoleptice ale alimentelor. Cartea de bucate este disponibilă pentru achiziționare prin intermediul magazinului online SHA.

Energy Expo 10-13 octombrie