Louis Vuitton a lansat o colecție de pantofi în ediție limitată

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 09-11-2022

în: Fashion

Louis Vuitton

Louis Vuitton se alătură Indiei și sărbătorilor ei. Brandul de lux a lansat o colecție de pantofi exclusivă în India, care aduce o explozie de culoare. Cea mai frapantă nuanță este magenta regală, cunoscută și sub numele de Rani Pink, inspirată de semnificația regală și spiritul de sărbătorire al țării.

Culorile regăsite în această colecție aduc un omagiu sărbătorilor indiene. De exemplu, magenta regală este sinonimă cu India și se regăsește în Royals of Rajasthan, bijuteriile complicate, arhitectura, decorul și textilele tradiționale. Nuanța aurie metalizată s-a impus ca un simbol al prosperității și norocului, ambele fiind considerate primordiale în festivitățile indiene.

Louis Vuitton

Versiunile de negru din satin sunt împodobite cu strasuri, împreună cu redări pline de farmec în doré. Pantofii magenta cu toc în formă de V evidențiază inițialele casei de modă, dar inima noastră aparține bretelelor ultra-chic pe care scrie „Louis Vuitton”. Colecția este completată cu piese sofisticate, precum tocuri Shake, mule Revival, adidași Time Out și pantofi LV Archlight slingback.

Louis Vuitton

Colecția încântătoare de încălțăminte festivă va schimba pentru totdeauna percepția asupra stilului, mutând accentul modei de la picioare în sus. Cu pantofii LV în ediție limitată, toată lumea va rămâne uimită atunci când vei păși. Colecția în ediție limitată este deja disponibilă în magazine.