Femeile sunt propriile lor muze în campania Coccinelle toamnă-iarnă 2023

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 18-12-2023

în: Fashion

Coccinelle

Colecția Coccinelle pentru toamnă-iarnă 2023 este un bilet de călătorie către un univers în care orice este posibil.

Brandul Coccinelle a gândit pentru acest sezon o incursiune într-o lume în care liniile dintre realitate și fantezie sunt blurate. Astfel, nu numai că accesoriile iau forme creative și neașteptate, ci, de asemenea, oricine care le poartă poate să se transforme în persoana care și-ar dori să fie.

Coccinelle

Label-ul italian numește această nouă lume „Metaverse Couture” și o descrie drept un loc în care realitatea propriu-zisă se întâlnește cu realitatea virtuală, un univers populat de avataruri care sunt proiecțiile noastre ca oameni, însă în versiuni libere să facă ce vor, să arate cum vor și să fie cine vor. Astfel, acest nou univers ne invită să fim parte din el și să ne lăsăm inspirați de ideea de libertate ca să devenim cea mai bună variantă a noastră.

Noul univers imaginat de Coccinelle are un aer ludic. Brandul s-a jucat cu proporțiile și volumele, dar și cu paleta cromatică, pentru a crea o colecție de accesorii cu spirit jucăuș și vesel. Liniile rigide sunt înlocuite de forme curbate, iar culorile includ infuzii de galben, oranj sau roz, tonuri ce nu sunt de regulă asociate cu colecțiile pentru sezonul rece: o invitație să spargem regulile și să purtăm oricând ceva ce ne oferă o dispoziție optimistă.

Coccinelle

Noua colecție vine cu încă o veste bună: brandul italian se extinde și va include, începând cu această toamnă, o linie de încălțăminte, ce cuprinde modele pentru toate stilurile și ocaziile, de la mocasini sau sneakerși, la cizme și pantofi cu toc. În plus, acest sezon vine și cu o colecție-capsulă de bijuterii. Ambele linii noi au același vibe playful & fun și includ elemente-semnătură ale brandului, care se regăsesc și pe genți, cum ar fi închizătorile în formă de plectru.

Pentru campania de promovare a colecției, lumea-fantezie imaginată de Coccinelle este explorată prin privirile a șase femei care nu sunt modele, ci pur și simplu oameni care își exprimă dorințele și visurile. Campania se intitulează #MyOwnStory și încapsulează perfect ideea unui univers fantastic în care fiecare persoană este liberă să exploreze diverse identități – un univers aspirațional și inspirațional, captivant și eliberator.

Coccinelle

Pentru a completa aerul playful al colecției, parte din campania vizuală sunt și o serie de capturi de ecran din clipul de making-of, pixelate în mod artistic și cu un filtru cromatic retro-tech. Toate aceste imagini susțin tematica Metaverse Couture, universul care oscilează între vis și realitate și în care fiecare femeie este propria ei muză.

Galerie Foto

Energy Expo 10-13 octombrie