Cea mai scumpă ramă foto din lume costă 2 milioane de dolari

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 17-11-2021

în: News

ramă foto

Artista Debbie Wingham a creat ceea ce ea consideră cea mai scumpă ramă foto din lume. Aceasta are o valoare de peste 2 milioane USD și este încrustată cu mai mult de 10.000 de diamante pe un corp rotund sub forma unui cadran de ceas. Rama conține o portretizare a celui mai faimos zgârie-nori din Dubai, Burj Khalifa.

ramă foto

„Datorită diamantelor aceasta este cea mai strălucitoare ramă foto. Cu toate acestea, aspectul este echilibrat de metalul utilizat, iar distincția dintre vechi și nou se menține cu estetica vizibilă care, la urma urmei. este timpul. Întregul design al ramei foto este exact ca scheletul unui ceas cu cifre romane, dar am vrut să o tai astfel încât să se poată vedea clădirea spectaculoasă care reprezintă cu adevărat Dubaiul de astăzi”, a declarat Debbie Wingham.

Debbie Wingham este recunoscută pentru creațiile ei costisitoare. În 2018, ea a creat un tort în valoare de 74 de milioane de dolari. De asemenea, ea a creat în 2013 o abaya înfrumusețată cu peste 200.000 de cusături de mână realizate cu fir de aur alb de 14 carate, ce avea un preț de peste 300.000 dolari.

Energy Expo 10-13 octombrie