O sculptură Hermes Birkin este cel mai scump cadou de Ziua Îndrăgostiților

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 17-02-2022

în: News

Hermes Birkin

Pentru majoritatea cuplurilor, cadourile de Ziua Îndrăgostiților înseamnă o cutie de ciocolată sau un buchet de flori. Dar un miliardar din Londra a făcut eforturi suplimentare pentru a găsi cadoul perfect. Cu ajutorul lui Debbie Wingham, miliardarul anonim a cheltuit aproape 678.000 de dolari pe o sculptură a unei genți Hermes Birkin.

Sculptura genții Hermes Birkin este placată cu platină și are încrustate peste 8.000 de diamante și un smarald în formă de inimă de 3 ct. De asemenea, mânerele sunt în întregime acoperite cu diamante de 36 ct.  Geanta a fost realizată din fibra de sticlă înainte de a fi placată în întregime în platină.

Mai mult decât atât, sculptura găzduiește un NFT intitulat The Drip Bag. Acesta este de fapt un GIF al genții care se topește într-o buclă și care costă aproximativ 300.000 de dolari. Pentru realizarea acestuia Debbie a apelat la ajutorul unui expert în blockchain și NFT și și-a lansat propriul Art Meta Studio. Codul QR pe care îl conține te direcționează direct către studioul ei Meta, iar NFT-ul este poziționat pe un breloc cu diamante pe care l-a atârnat de sculptură.

Hermes Birkin

NFT este afișat pe un ecran digital de lux care este înconjurat de diamante de 17 ct, incluzând diamante baghetă și o piesa centrală de smarald în formă de inimă de 3 ct, împreună cu un diamant în formă de lacrimă de 1 ct.

Așadar, dacă îți dorești să impresionezi pe cineva cu un cadou extravagant, Debbie Wingham este într-adevăr persoana potrivită. Ea a ajuns celebră după ce a creat cel mai scump tort din lume care valorează un milion de dolari.