YOLO Media, prima agenție de PR din România cu filială în Emiratele Arabe Unite

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 31-03-2022

în: News

YOLO Media

YOLO Media, agenția de PR fondată în România în 2011 de Sorin Duțoiu și Christian Stan, a inaugurat prima sa filială în Emiratele Arabe Unite. Noua divizie va gestiona conturile companiilor internaționale și locale din zona GCC furnizând servicii de comunicare și strategie de imagine pentru piețele din Orientul Mijlociu.

Extinderea agenției vine după o perioadă intermediară în care a dezvoltat și coordonat, din România, proiecte de comunicare pentru companii din Dubai, precum și proiecte în colaborare cu Department of Tourism and Commerce Marketing, Dubai (DTCM).

Lansarea în Emiratele Arabe Unite a fost marcată de un eveniment desfășurat la Palazzo Versace, Dubai, la care au participat reprezentanți ai Department of Economy and Tourism Dubai, Consulul General al României în Dubai, doamna Loredana Teodorovici, oameni de afaceri, reprezentanți Mass Media, celebrități, influenceri.

În cadrul evenimentului, fondatorii YOLO Media, Sorin Duțoiu și Christian Stan, au prezentat, sub forma unor proiecții video gigant, noua identitate vizuală a agenției, precum și traiectoria activității sale, din 2011 până în prezent, parcurgând cele mai importante proiecte desfășurate în România, Franța, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii sau Dubai.

Cu această ocazie, a fost prezentată și echipa ce va implementa serviciile din Dubai, specialiști în comunicare, social media, producție video și organizare evenimente, cu experiență pe piața din Orientul Mijlociu. Noul Managing Partner al YOLO Media UAE este Ionela Săvescu, expert în PR și comunicare media.   

YOLO Media

„Am înființat agenția din România, în 2011, la acea dată drept prima agenție de Celebrity and Infuencers PR din Europa de Est, comunicând pentru cele mai apreciate nume din industria de entertaiment. În scurt timp, am extins tipologia serviciilor și domeniile de activitate ale clienților, în portofoliul nostru intrând antreprenori sau companii din industrii precum medicină, turism, HoReCa, retail de lux, Pharma, frumusețe profesională, avocatură, Business Development, sustenabilitate. Au fost 11 ani de activitate derulată pe trei continente, prin proiecte speciale, care acum se cristalizează prin înființarea filialei din Emiratele Arabe Unite. Noua echipă YOLO Media UAE va gestiona, din sediul din Dubai, conturile companiilor internaționale și locale din zona GCC furnizând servicii de comunicare și strategie de imagine pentru piețele din Orientul Mijlociu”, declară Sorin Duțoiu, Managing Partner YOLO Media.

„Dubai a devenit, în ultimii ani, ca o a doua casă pentru noi, prin proiectele speciale implementate pe piața din Orientul Mijlociu, precum și prin cele din domeniul turismului și al colaborărilor Department of Economy and Tourism Dubai, flydubai și Emirates Airlines. Este astfel o tranziție firească spre acest nou capitol al activității YOLO Media. Agenția are acum un nou sediu în Dubai și o nouă echipă de specialiști cu experiență în comunicare pe piața locală. Portofoliul de start este deja complet și acoperă domenii de activitate în care am dovedit deja eficiența în cei peste 11 ani de activitate, precum și arii noi de activitate, precum Real Estate ori New-Tech”, adaugă Christian Stan, Managing Partner YOLO Media.

“Noua filială din Dubai reprezintă un nou capitol binemeritat pentru YOLO Media și sunt încântată să fiu parte din echipa de management a agenției. Experiența mea de aproape un deceniu în industria de comunicare din Emirate reprezintă un pion important în derularea activității din această regiune. Vom coordona împreună echipa YOLO Media UAE și sunt sigură că vom fi un exemplu de profesionalism și eficiență în industria de profil, una extrem de competitivă!”, declară Ionela Săvescu, Managing Partner YOLO Media UAE.

YOLO Media va activa de acum înainte atât din România, cât și din Dubai. Echipa din România va gestiona conturile deja existente în portofoliul local, iar cea din Dubai va implementa campanii speciale și va fi birou de comunicare permanent în UAE și GCC pentru companiile internaționale și din Emiratele Arabe Unite.