Bentley lansează noi pachete de roți de iarnă pentru sezonul rece

Sunt disponibile patru Pachete de roți de iarnă de 21” - unul pentru Continental GT, GT Convertible și Flying Spur, unul pentru Continental GT Speed și două pentru Bentayga.

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 15-11-2021

în: AutoNews

Clienții interesați de un aspect proaspăt pentru Bentley-ul lor pot alege să-și pregătească mașina pentru iarnă, cu noile jante elegante de 21 inchi, din aliaj – aducând un plus de atracție vizuală pentru a se potrivi cu performanța de iarnă îmbunătățită oferită de anvelopele de iarnă Bentley Pirelli.

Sunt disponibile patru Pachete de roți de iarnă de 21” – unul pentru Continental GT, GT Convertible și Flying Spur, unul pentru Continental GT Speed ​i două pentru Bentayga. Cu ajutorul anvelopelor de iarnă special dezvoltate, proprietarii tuturor modelelor vor avea încredere să se bucure de performanța vehiculelor lor pe perioada sezonului rece. Proprietarii de Continental GT și GT Cabriolet pot acum, pentru prima dată în această iarnă, să aleagă modelul de jantă din aliaj cu 10 spițe duble, vopsită în gri închis și cu finisaj lucios.

Pachetele de roți oferă cea mai simplă metodă de schimbare între anvelopele de vară și cele de iarnă și ajută la prelungirea vieții anvelopelor în timp ce sunt utilizate în condițiile lor optime.

Anvelopele de iarnă sunt mult mai eficiente decât anvelopele de vară la temperaturi scăzute (sub 7°C) și asigură tracțiunea maximă disponibilă și performanță pe asfalt rece, zăpadă și gheață. Trei caracteristici speciale de design ale anvelopelor de iarnă fac acest lucru posibil:        

Modelul benzii de rulare – Anvelopele au multe caneluri și adâncituri suplimentare care ajută la deplasarea apei, dar și la aderența sporită pe zăpadă și gheață. Marginile suplimentare ale canelurilor ajută la asigurarea tracțiunii în zăpadă și pot capta pietriș, acționând ca niște știfturi temporare. Banda de rulare este vizibil mai deschisă.

Componență – Anvelopele de iarnă au în componență un mix mai moale decât o anvelopă de vară, care conține mai multă silica, permițându-le să rămână moi și suple la temperaturi mai scăzute. Anvelopele de vară în condiții de iarnă devin mai rigide și nu se mulează pe suprafața drumului și, prin urmare, oferă mai puțină aderență.

Design al benzii de rulare – Prin design, blocurile de cauciuc ale anvelopelor de iarnă vibrează în timp ce conduceți, scuturând orice zăpadă sau resturi de pe drum. Canelurile mari deschise permit scurgerea apei și oferă o bună stabilitate laterală. În comparație, canelurile mai mici de pe anvelopele de vară se înfundă cu zăpadă și devin mai puțin eficiente.   

Anvelopele de iarnă Pirelli de la Bentley au fost concepute special pentru a se asigura că mașina obține cât mai multă tracțiune posibil în lunile reci de iarnă și oferă o experiență comparabilă cu cea a conducerii într-o zi uscată și caldă.

Cele patru noi pachete de roți de iarnă oferă clienților liniște pe timpul lunilor de iarnă și oferă cel mai înalt nivel de performanță și siguranță din vehiculul lor. Clienții care doresc informații suplimentare pot contacta reprezentantul local pentru disponibilitate.