ANSON’S sărbătorește 2 ani de activitate pe piața din România

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 10-11-2023

în: News & Features

ANSON'S

ANSON’S, magazinul dedicat exclusiv bărbaţilor din Sun Plaza este tot ceea ce un domn şi-ar putea dori la o sesiune de cumpărături. Colecțiile de sezon de la branduri internaţionale precum Boss Black, Tommy Hilfiger, Joop, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Adidas, Karl şi Armani Exchange, împreună cu branduri exclusive precum Mc Neal, Montego Men şi Christian Berg de-abia aşteaptă să fie descoperite.

ANSON’S a luat nastere în 1989, iar de atunci cele 20 de magazine din Germania și cele 4 magazine din România, Croația și Republica Cehă au transformat brandul într-unul dintre cei mai mari retaileri de îmbrăcăminte pentru bărbați din Germania.

ANSON’S reuneşte etichete internaţionale de designer, mărci actuale în tendinţe şi branduri proprii exclusive în cele 20 magazine deschise până în prezent. Retailer-ul multi-brand a devenit rapid un simbol pentru conştientizarea stilului şi a calității pentru vestimentaţia clasică şi tendinţe actuale. Aici, bărbatul în pas cu moda are posibilitatea de a-şi găsi stilul vestimentar personal şi de a-l pune în evidenţă.

ANSON'S

Arhitectura modernă și finisajele de înaltă calitate ale noii case ANSON’S din București sunt realizate cu atenție pentru a oferi clienților săi o experiență unică la cumpărături. Zona comercială de 1.506 m² și modul special de prezentare a produselor sunt menite să construiască o atmosferă foarte personală și confortabilă, în timp ce sfaturile competente și serviciile excelente fac din orice vizită la ANSON’S o experiență în sine.

Opţiunile pe care le regăseşti aici răspund celor mai exigente gusturi în materie de fashion şi direcții ale propriului stil: sport, casual, smart casual, business, elegant şi ceremonial. Outfit-urile propuse te vor inspira imediat, în timp ce beneficiezi de consultanţă competentă într-un mediu relaxat, diferit de contextul unui magazin obişnuit.