Obsentum a inaugurat primul boutique de parfumerie din regiunea de nord-est, la Palas Iași

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 19-12-2023

în: News

Palas Iași

Palas Iași a adăugat în portofoliul său încă un brand important – boutique-ul parfumerie Obsentum. Locația a fost inaugurată recent, este prima din regiunea de nord-est și se adresează celor care iubesc parfumurile autentice și excentrice.

Ansamblul mixed-use Palas Iași continuă strategia de consolidare a mixului de retaileri high-end prin inaugurarea unei noi locații premium. Este vorba despre Obsentum, care își extinde astfel rețeaua de boutique-uri de parfumerie și la Iași. Noul spațiu se adaugă celor 9 parfumerii de nișă ale brandului și ocupă o suprafață de 273 mp. Obsentum din Palas Iași le oferă clienților săi acces către toate experiențele de cumpărare premium care definesc conceptul.

Palas Iași

„Inaugurarea parfumeriei Obsentum în Palas Iași reprezintă modul festiv prin care încheiem anul din perspectiva strategiei de consolidare a portofoliului de branduri, an în care am atras opt nume foarte mari și așteptate în regiune pe segmentul premium fashion și entertainment. Acum, la final de an, ne bucurăm că putem să răsplătim publicul din întreaga regiune și din Republica Moldova pentru încrederea acordată de-a lungul timpului, aducându-le aproape o gamă variată de parfumuri exclusiviste și produse de beauty de top”, a declarat Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Palas Iași

Astfel, Obsentum aduce în atenţia consumatorilor locali o listă de branduri exclusiviste precum Jo Malone London, Initio, Parfums de Marly, Frederic Malle, Tiziana Terenzi, V Canto, Memo, Jul et Mad, Laurent Mazzone, Atelier des Ors. În plus, iubitorii de parfumuri de nişă pot găsi şi alte branduri deja cunoscute precum Creed, Kilian, Tom Ford, Amouage, Xerjoff, Casamorati. Magazinul oferă o zonă dedicată de beauty (make-up, grooming şi skin care) susţinută de branduri de lux: La Mer, Tom Ford, 111 Skin, cât şi de arome, precum Dr. Vranjes,Tiziana Terenzi Candles, Jo Malone London.

Primul magazin Obsentum a fost deschis în 2016, în zona duty free a Aeroportului Otopeni, zona plecări internaţionale, şi face parte din grupul Millenium Pro Design, unul dintre liderii europeni din domeniul travel retail (acţionar Gebr. Heineman).

În rețeaua IULIUS, Obsentum are locații în Iulius Town Timișoara și Iulius Mall Cluj.