Utopia by Tournaire, cele mai prestigioase căști din lume, la 100.000 de euro

Scris de Luxury
Publicat la data de: 11-10-2019

în: Vip

Brandul francez Focal, specializat în fabricarea de sisteme audio de înaltă fidelitate, a realizat cele mai scumpe căști din lume în parteneriat cu bijutierii de la Tournaire, transformând echipamentul audio într-o operă de artă unică, ce poartă numele „Utopia by Tournaire”.

Focal spune că excelența și unicitatea sunt valori împărtășite și de Tournaire, ceea ce a permis crearea perechii de căști excepționale care ies în evidență prin designul simbolic și atipic. Dar și prin preț. Unicul exemplar din perechea de căști costă 100.000 de euro, la care se adaugă încă 10.000 de euro pentru standul dedicat. Aceste căști reprezintă o versiune personalizată a modelului Utopia, lansat de către Focal în anul 2016.

Căștile Utopia sunt fabricate în Franța și au devenit rapid o referință pentru piața audio globală datorită tehnologiilor implementate alături de designul elegant și materialele premium.

Designul căștilor a fost augmentat de către bijutieri, care au venit cu o nouă abordare estetică gândită de tată și fiu, Philippe și Mathieu Tournaire. Designul personalizat al celor mai scumpe căști din lume poartă emblema Trilogiei, simbolul bijutierilor, care reprezintă evoluția vieții.

Trilogia este reprezentată sub forma unui pătrat, a unui triunghi și a unui cerc al abundenței, simboluri pentru trecut, prezent și viitor. Bijutierii au creat Trilogia din aur de 18 carate și diamante totalizând 6,5 carate.

Artizanii de la Tournaire au lucrat mai bine de un an la crearea căștilor care au devenit cele mai prestigioase și, totodată, cele mai scumpe din lume.