Maserati dezvăluie un model ultra-limitat în colaborare cu Barbie

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 28-10-2022

în: Auto

Maserati

Frumusețea colaborărilor este să ne aducă la viață cele mai sălbatice vise. Indiferent dacă ai visat întotdeauna la cereale marca Travis Scott, la un G-Wagon îmbrăcat de Virgil Abloh, la o jachetă GUCCI TNF sau la adidas superstar LEGO, trebuie să mulțumim colaborărilor dintre branduri pentru existența lor. Iar acum, toate visele despre Barbie sunt pe cale să devină realitate. Cel mai iconic personaj al lui Mattel pășește în lumea Maserati, îmbrăcând SUV-ul Grecale în roz.

Maserati

Așadar, dacă ai visat vreodată să trăiești stilul de viață Barbie, mergând pe Venice Beach într-un SUV de lux, atunci visele tale pot deveni realitate. Făcând o punte între ficțiune și realitate, Barbie x Maserati ia forma unui SUV Grecale în ediție ultra-limitată. O schimbare totală, mașina echipată cu motor V6 Nettuno de 530 CP este vopsită în roz aprins cu linii galbene, creând un contrast îndrăzneț și sportiv.

Și cum luxul stă în detaliile mai fine, în zilele mai însorite, stratul superior irisat împodobit cu logo-ul Barbie al mașinii dezvăluie un model uimitor de curcubeu.

Maserati

Barbie Maserati Grecale este o ediție Fuoriserie ultra-limitată și va fi disponibilă doar în două unități personalizate la nivel global. Exclusivă pentru SUA, prima ediție personalizată a făcut parte din 2022 Neiman Marcus Fantasy Gifts, iar o parte din prețul său de vânzare va fi donat proiectului Barbie Dream Gap.

Detaliile cu privire la a doua construcție personalizată vor rămâne un mister până în 2023. În timp ce așteptați, mergeți la Maserati pentru o privire mai atentă asupra Barbie Maserati Grecale.