Noii papuci și masca de somn „Homekit” de la Dior adaugă o doză de lux ținutei de casă

Scris de Lavinia Floroiu
Publicat la data de: 02-06-2021

în: FashionNews

În pandemie odihna a devenit una dintre cele mai fancy activități, iar brand-urile mari au observat acest lucru, așa că au venit cu propuneri cool de ținute și accesorii pentru relaxare și somn.

Joi, Dior a lansat un kit de îmbrăcăminte pentru bărbați, care conține elemente esențiale confortabile, care îți vor fi de folos, indiferent dacă îți petreci timpul acasă sau în cele mai faine destinații. Gama de accesorii, fabricate în Italia, include o mască de ochi, papuci, o păturicpă și un săculeț pentru a pune lucrurile – totul pentru 2.400 USD. Design-ul jacquard oblic negru-albastru semnat de Dior apare pe mască, papuci și săculeț, iar păturica din mătase și cașmir prezintă, de asemenea, acest model în o culoare complet albastră.

foto via @robbreport.com

Setul este foarte asemănător cu cel oferit în timpul unui zbor de primă clasă pe distanțe lungi sau într-o suită hotelieră de nivel superior – deși sunt incontestabil mai bine făcute. Este o indicație că designerii înțeleg cât de mult doresc unii dintre noi să călătorească – și cât de mult vor alții să se simtă cool și bine chiar acasă.

foto via @robbreport.com

Durează patru până la șase săptămâni până la producere și expediere, dar dacă ai planuri care se apropie rapid, Dior îți poate livra kitul pentru îmbrăcăminte mult mai repede.

foto via @robbreport.com

Sursa: Dior’s New ‘Homekit’ Slippers and Sleep Mask Add a Dose of Luxury to Your Next Staycation

Energy Expo 10-13 octombrie