Fendi lansează un serviciu de personalizare numit „Make Up Your Peekaboo”

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 30-04-2024

în: Fashion

Fendi

Fendi a lansat pentru prima dată geanta Peekaboo în urmă cu 15 ani, iar de atunci, modelul a evoluat și a adoptat noi finisaje și siluete, rămânând în același timp o geantă emblematică pentru brand. Modelul Peekaboo este reinventat în mod constant, iar acum, acesta este dus la un nivel complet nou de personalizare cu cel mai recent proiect special din magazin, „Make Up Your Peekaboo”. După cum sugerează și numele, această nouă inițiativă amuzantă permite clienților să își creeze propriul Peekaboo în anumite buticuri Fendi.

Cu ocazia debutului colecției de primăvară/vară 2024 pentru femei, clientele vor avea ocazia unică de a-și impregna stilul personal asupra genților Peekaboo, selectând dintr-o gamă extinsă de accesorii de lux. Această experiență personalizată este concepută pentru a reflecta individualitatea fiecărui client, aderând în același timp la spiritul luxos și jucăuș al Fendi și la bucuria de a trăi a lui Peekaboo. Elementul central al acestui proiect este reprezentat de faptul că fiecare client poate alege din peste 200 de combinații posibile de brelocuri, curele și mânere confecționate din diverse materiale care rezonează cu spiritul și paleta cromatică a colecției.

Fendi

Printre ofertele deosebite se numără noile iterații ale modelului emblematic Fendi Selleria 1925, confecționat din piele Cuoio Romano moale și senzuală, cu macro-cusături realizate manual și o placă din argint. De asemenea, în acest sezon se remarcă animația Raffia Interlace, o lucrare distinctivă din piele mignon reinterpretată cu fire de rafie, creând o capodoperă artizanală rafinată. La farmecul acestei creații se adaugă brelocurile jucăușe și cool, precum o versiune Pico a genții Peekaboo, realizată în piele Selleria Cuoio Romano asortată. Iar noul charm Fendi Fortune Teller completează și mai bine colecția, oferind o notă capricioasă creațiilor personalizate.

Gama de accesorii este completată de curelele reglabile Strap You cu motivul jacard FF și o nouă curea FF cu lanț metalic cu diamante FF, disponibilă în culorile argintiu sau auriu. Acestea sunt concepute pentru a completa atât modelele Selleria, cât și cele cu aspect artizanal Interlace ale noului sezon. Pentru cei care optează pentru modelele Peekaboo ISeeU Small și Petite, proiectul oferă mânere detașabile exclusive din piele întrețesută complexă, disponibile în variante uni sau multicolore, sau din blană de nurcă împodobită cu logo-ul FF. Acestea pot fi interschimbate cu un elegant ambalaj din mătase cu modelele colecției, adăugând un alt nivel de personalizare.