Sempasi – tehnologia viitorului în frumusețe

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 20-01-2020

în: Beauty

Întotdeauna ghidat de cerințele consumatorului, misiunea brandului Sempasi este să ofere clienților, la prețuri accesibile, produse cu adevărat fiabile, cu o eficacitate demonstrată și cea mai mare atenție pentru siguranța personală. Așadar, obiectivul este să aducă în atenția dumneavoastră cele mai noi produse de înfrumusețare și întreținere corporală, produse miraculoase menite să vă readucă strălucirea pe chip, produse de înfrumusețare ce combină astfel experiența medicală cu tehnologia de vârf. Gama Sempasi conține produse special dedicate diferitelor zone, astfel încât să acopere toată suprafața corpului, cu diferite moduri de masaj, diferite tipuri de rezistență la vibrații și beneficii pentru îngrijirea pielii. În cei zece ani de experiență în industria frumuseții, focusați pe nevoile consumatorilor, specialiștii de la Sempasi sunt mândri să ocupe un loc de frunte în topul preferințelor dumneavoastră în materie de produse anti-aging. Gama cuprinde trei aparate, fiecare pentru diferite zone ale corpului, cu acțiuni benefice organismului.

Sempasi DEUS este un dispozitiv EMS pentru masaj și electrostimularea sânilor, coapselor, abdomenului, șoldurilor, spatelui și membrelor. Aparatul deține 24 de componente cu cap de masaj, iar materialul de calitate superioară din care sunt confecționate stimulează circulația sângelui. EMS reprezintă micro-curentul cu frecvență redusă ce stimulează sângele, ridică pielea și recuperează elasticitatea acesteia. Datorită auto-încărcării corpului uman, micro-curentul poate pătrunde ușor în stratul muscular, stimulând mușchii să producă energie fermă. Astfel, activarea micro-curentului favorizează liftingul pielii, contracția și strângerea acesteia, câmpul magnetic curent și ionii combinându-se pentru a lucra la fermitatea pielii. Micro-curentul este eficient deoarece merge direct către derm, stimulează adânc în țesutul subcutanat mușchii, ajutând la repararea fibrelor elastice ale pielii și a țesutului coloidal. De asemenea, redă elasticitatea pielii, activează celulele pentru a îmbunătăți viabilitatea lor, favorizează mișcarea musculară și stimulează vitalitatea mușchilor. Spre deosebire de masajul tradițional, care oferă un masaj inegal și este incapabil să curețe țesutul mamar, spre exemplu, și să îmbunătățească circulația sângelui, masajul de stimulare a mușchilor cu lumină roșie este mai eficient – stimulează circulația sângelui, activează timusul și împiedică îmbătrânirea pielii.

Sempasi PAVO este un dispozitiv pentru eliminarea ridurilor și îngrijirea zonei gâtului, ce restaurează elasticitatea pielii, pentru a vă oferi o piele mai netedă și mai fină. Astfel, prin ledurile luminoase și funcțiile sonice, lumina pătrunde adânc în piele și favorizează micro-circulația sângelui, eliminând eficient aspectul obosit al pielii. Prin terapia punctelor meridiane, dispozitivul eliberează canalele energetice, activează punctele de acupunctură ale gâtului și ale umerilor și transferă energia către pielea gâtului. Sempasi PAVO reprezintă un nou concept pentru îngrijirea pielii, absorbția fiind cheia aplicării produselor de îngrijire a pielii. Astfel, spre deosebire de masajul tradițional prin intermediul căruia substanțele nutritive rămân pe suprafața pielii și nu vor reuși să o hrănească, programul de ioni negativi al aparatului ajută ingredientele hrănitoare ale produselor de îngrijire să pătrundă adânc în piele, conferindu-i acesteia un aspect tânăr și luminos. Mai mult, aparatul este sigur, se încarcă rapid și protejează mediul. Datorită conductorilor de cupru de înaltă calitate, încărcarea este rapidă și durabilă.

Sempasi VIRGO este un dispozitiv inteligent pentru înfrumusețare 6 în 1 – lifting facial, anti-aging, anti-rid, masaj facial, stimulare circulație. Astfel, dispozitivul încetinește îmbătrânirea, deschide porii pielii cu funcția de încălzire, accelerează pătrunderea nutrienților în piele, reduce ridurile, oferă masaj de relaxare și stimulează circulația sângelui. Realizat cu tehnologie de ultimă generație, aparatul are un design cu forme rotunjite, textură fină, făcându-l ușor de controlat, pentru a vă oferi cel mai plăcut simț la atingere. Dispozitivul de masaj facial multifuncțional are o linie de masaj 360 de grade și fiecare latură are funcție diferită. Astfel, acesta redă luminozitatea ochilor, îndepărtează ridurile de pe frunte, masează meridianele energetice, face masaj facial, îndepărtează stresul și construiește fața în formă de V, reducând bărbia dublă. Modul de masaj la temperatura de 45 de grade poate îmbunătăți fluxul sangvin și va ajuta la absorbția ingredientelor de îngrijire de către piele, prin producerea de ioni, accelerând procesul de penetrare a componentelor de nutriție în adâncime. Efectele folosirii aparatului Sempasi VIRGO sunt: o piele mai fermă (masajul feței ajută la ridicarea pielii și îi va reda fermitatea acesteia), întinerirea pielii din jurul ochilor (masajul conturului ochilor și al punctelor de acupunctură redă strălucirea ochilor, favorizează circulația sangvină, care va reduce cearcănele, pungile și ridurile din jurul ochilor), masajul meridianelor energetice (reduce stresul, reîmprospătează mintea și corpul), terapia cu masaj cald (masajul gâtului, spatelui și al întregului corp pentru a vă relaxa mușchii va favoriza permeabilitatea sângelui și va accelera detoxifierea corpului).

Galerie Foto