Summer Trends de la Sephora

Scris de Luxury
Publicat la data de: 25-07-2017

în: Beauty

Un nou sezon înseamnă noi trenduri. În materie de make-up, de îngrijire a tenului și îngrijire corporală, Sephora ne propune câteva produse inovatoare. Pentru ca pielea dumneavoastră să treacă la ora de vară, Made in Sephora inovează, creând numeroase produse pentru senzații tari. Uleiuri cu texturi hibride, spumă detoxifiantă, cremă catifelată pentru înlăturarea impurităților, gomaj pe bază de pudră de bambus și multe altele. Pe scurt, tot ce vă trebuie pentru a vă dezmierda pielea și pentru a-i conferi un aspect sublim. În plus, vă prezentăm și câteva produse de la furnizorii Sephora, pentru un look hipnotizant.

 

Mixology Palette (Sweet & Warm) by Sephora
Sunteți pregătite să experimentați un nou tip de machiaj? Această trusă vă propune o selecție de 18 culori cu o intensitate extravagantă, care pot fi asortate, combinate și amestecate pentru a vă crea propriul dumneavoastră look personalizat. De la bejul gurmand la piersiciul glasat, trecând prin nuanța de maroniu-chihlimbar și până la negrul intens, această combinație originală „Sweet & Warm” vă va face să fremătați de plăcere.

Detoxifying Foam Cleanser by Sephora
Acelea dintre dumneavoastră care doresc să scape o dată pentru totdeauna de impurități, de celulele moarte, de particulele de praf, de urmele de machiaj și de excesul de sebum din piele își vor vedea visul împlinit. Acest spumant detoxifiant, oriental, pentru curățarea pielii (cu argilă „rhassoul”), cu formula sa purifiantă și detoxifiantă, vă promite eliminarea – repede și bine – a acestor impurități care vă încețoșează tenul. Și cum acesta nu face lucrurile pe jumătate, asigură și serviciul „ten proaspăt” postvânzare. Serviciu mai complex nici că s-ar putea! Spumant detoxifiant pentru curățarea pielii – 150 ml

Moisturizing Shower Oil by Sephora
Desfătați-vă întreg corpul și la duș, cu textura satinată a acestui ulei de duș care lasă pielea moale și suplă (datorită uleiului de babassu). Formula sa hibridă se transformă în lapte de corp la clătire și nu lasă nicio senzație de peliculă grasă pe piele. Ulei de duș hidratant – 200 ml

Nourishing Mousse Body Oil by Sephora
Sephora vă prezintă un produs absolut special, care îmbină un ulei concentrat cu o spumă ce nu lasă senzația de piele uleioasă. Textura sa moale și catifelată, care se transformă în ulei în contact cu pielea, nu picură și nu curge. Formula, care nu este grasă, pe bază de ulei de castanha (nucă braziliană), hrănește pielea la maxim, se aplică super ușor și rapid și vă permite să vă îmbrăcați imediat după aplicare. Spumant cu ulei hrănitor pentru corp – 150 ml

Oil-in-Foam Cleanser by Sephora
Vă prezentăm această formulă uleioasă, concentrată, care este mătăsoasă, îmbietoare, satinată, bogată în miere de salcâm și hrănește pielea, eliminându-i totodată impuritățile. Spumant cu ulei pentru curățarea pielii – 150 ml

Hydra Sparkling – Moisturizing & Embellishing Foam Mask by Givenchy
Cu tehnologia Sparkling Water Complex, Hydra Sparkling calmează tenul printr-o hidratare intensă și îl infuzează cu lumină pură. Exclusivul Sparkling Water Complex este capabil să recreeze efervescența pielii, maximizând hidratarea și aducând o notă de energie și luminozitate.

Matissime Velvet by Givenchy
Indiferent dacă este sub formă lichidă sau compactă, fondul de ten garantează femeilor cu ten normal sau mixt un ten mat, produsul rezistând pe piele mai mult de opt ore și oferind o strălucire îndelungată. Versiunea compactă a acestui fond de ten se găsește într-o cutie compactă, lăcuită, neagră, perfectă pentru a o lua cu dumneavoastră în geantă. Givenchy a dorit ca aplicarea să fie simplă și a venit cu un instrument special creat, MakeUp Blender. Acest burețel cu aspect geometric de con amintește de cerceii Givenchy Couture.

Poutmud Wet Lip Balm by Glamglow
Poutmud Wet Lip Balm este un balsam de buze care acționează ca un tratament pentru buze mai hidratate și mai moi. Infuzarea uleiului de migdale dulci, a untului de cacao, a untului de murumuru, a untului de shea, a uleiului de tamanu și a uleiului de babassu oferă o hidratare sporită, în timp ce extractul de kombucha accentuează luminozitatea și strălucirea buzelor.

Vice Special Effects by Urban Decay
Du-ți rujul la nivelul următor cu un strat rezistent la apă și durabil pentru buze. Disponibil în mai multe nuanțe, cu un finisaj strălucitor, sclipitor sau metalic, Topcoat Vice Special Effects poate fi purtat singur sau aplicat peste un ruj, pentru un rezultat profesional. Rujul creează o barieră impermeabilă care captează culoarea, împiedică ștergerea și se menține pe buze un timp îndelungat. Formula sa delicată și inovatoare de gel-cremă se usucă repede și nu este lipicioasă.