Alexandra Nistor: „Nuit Sociale a schimbat noțiunea de distracție în București”

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 29-10-2019

în: The Famous

Nuit Sociale reprezintă o echipă unită care a construit un concept altfel în Capitală. Acest proiect presupune noțiunea unui alt tip de distracție, un suflu nou adus tinerilor dornici de petreceri și socializare. Locații inedite, activități originale, muzică bună și participanți atent selectați – asta înseamnă Nuit Sociale, despre care am vorbit cu Alexandra Nistor, PR-ul brandului.

Ce studii și ce parcurs profesional ai și cum ai ajuns să organizezi evenimente?
Am absolvit Facultatea de Relații Internaționale și masterul în Comunicare și Relații Publice, în cadrul SNSPA. De zece ani lucrez în domeniul imobiliar, iar de mai bine de doi ani am început colaborarea cu una dintre cele mai mari agenții de real estate din România, Crosspoint Real Estate, partener internațional Savills. Ideea dezvoltării Nuit Sociale a aparținut soțului meu, Andrei Nistor, și partenerului său, Dan Stoicovici. M-am identificat cu conceptul încă de la început, împărtășind ideea că bucureștenii aveau nevoie de ceva nou, de altfel de petreceri, și mi-am dorit să fac parte din echipa ce avea să schimbe noțiunea de „distracție” cunoscută până la acel moment.

Cum ai intrat în echipa Nuit Sociale, ce rol ai în cadrul ei și ce ai reușit să realizezi până acum?
Fac parte din echipa Nuit Sociale încă de la început, rolul meu principal fiind acela de PR. Fiind o echipă omogenă, cu toții ne aducem contribuția la întreaga implementare a evenimentelor. În cei patru ani de Nuit Sociale, am reușit, împreună cu colegii mei, să organizăm cele mai neconvenționale petreceri, în cele mai exclusiviste locații. Spre exemplu, anul trecut, trecerea dintre ani ne-a prins într-o locație cu totul specială, Opera Română București. Nimeni până acum nu a mai gândit un astfel de eveniment în acest loc. Am fost primii care au pus în scenă, pentru clienții lor, o piesă de operetă, cu ocazia Festivalului de la Veneția, la Teatrul de Operetă din Capitală, pentru ca, la lăsarea cortinei, să continuăm cu un party. Acestea sunt doar două exemple recente a ceea ce am realizat împreună cu colegii mei.

Cum vezi felul de a se distra al tinerilor din Capitală și cum crezi că va evolua acest segment? Cum a reușit Nuit Sociale să-și pună amprenta asupra evenimentelor de socializare din Capitală?
Tinerii din Capitală au devenit din ce în ce mai selectivi la acest capitol, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure, deoarece evoluția acestui segment duce la o creștere a calității, astfel aducând noi provocări pentru noi. Cu siguranță, Nuit Sociale reprezintă în prezent locul de socializare și distracție pentru o categorie aparte și, totodată, un concept râvnit de mulți. Practic, Nuit Sociale a deschis un nou capitol în ceea ce privește modalitatea de distracție din Capitală, prin conceptul de eveniment de socializare ce se dezvoltă astăzi în mod continuu.

Ce planuri aveți pe viitor?
Dorim în continuare să ne ridicăm la nivelul așteptărilor clienților noștri, pentru că aceste petreceri au fost mereu pentru și despre ei. De aceea, de fiecare dată, țelul nostru este să-i surprindem și să creăm o experiență cât mai inedită.

Ce pasiuni ai și cu ce-ți ocupi timpul liber?
Sunt pasionată de călătorii; astfel, de fiecare dată când avem puțin timp liber, încercăm să „fugim” pe undeva. Această deconectare de la cotidian, pentru mine, înseamnă relaxare, o ocazie de a explora lucruri noi, dar, nu în ultimul rând, cunoaștere și libertate. Încerc să îmi împart puținele momente libere între călătorii și timp petrecut alături de familie și prieteni, acestea fiind lucrurile care mă fac fericită.

Ce înseamnă luxul pentru tine?
Luxul, pentru mine, se traduce prin simplitate.

Energy Expo 10-13 octombrie