Whisky-ul vintage The Singleton, exclusivitate în fiecare sticlă de 40.100 de dolari

Scris de Luxury
Publicat la data de: 02-09-2021

în: LifestyleNews

The Singleton

Brandul The Singleton al producătorului Diageo a lansat recent cel mai vechi single malt al său de până acum, sub forma whisky-ului vintage din 1966, cu vârsta de 54 de ani. Acesta va fi prezentat în cantități limitate de numai 235 de sticle, cu un gust bogat și enigmatic.

Maureen Robinson, The Singleton Malt Master, a spus: „Umplut inițial în 1966, acest butoi din stejar european este cel mai apropiat de sfârșitul vechii perioade de artizanat lent pe care l-am lansat vreodată. Vechii distilatori au păstrat acest butoi și este un privilegiu pentru mine să pot reînsufleți spiritele lor artizanale jumătate de secol mai târziu, cu un ultim capitol.”
„Îl văd ca pe un echilibru frumos între vechea artă meșteșugărească și utilizarea finisajelor noastre moderne pentru a prezenta un whisky prețios cu bogăție stratificată, echilibrată și excepțională.”

Măiestria lui Maureen urmează să adauge un nou nivel de gust excepțional whisky-ului, în linie cu viziunea The Singleton.

Scotch-ul este aromat, cu un amalgam de note, printre care lemn dulce, caramel și fructe dulci, care îl fac un amestec dulce-amar absolut încântător.

Cu un preț de 40.100 de dolari sticla de 750 de mililitri, The Singleton va fi disponibil pe piețele selectate, inclusiv în Marea Britanie, SUA și în toată Asia, China, Singapore și Taiwan, începând cu luna iunie.

The Singleton

Energy Expo 10-13 octombrie