Top 6 prinți de poveste, cu pedigree nobil

Scris de Ruxandra Tudor
Publicat la data de: 23-09-2019

în: The Famous

Dacă încă mai credem în povești cu prinți și prințese, de ce nu am trece la acțiune? Primul pas este să aflăm care sunt cei mai râvniți burlaci de sorginte nobilă, perfect ancorați în realitate și care, chiar dacă circulă mai rar călare pe cai albi, pot aprinde imaginația cuiva care visează la o nuntă regală.

Prințul Wenzeslaus de Liechtenstein

I se spune, în grupul de apropiați, “Prințul Wence”. Crescut în cadrul nobil al micului stat Liechtenstein, acesta nu a fost niciodată timid sau speriat de publicitate. A fost în vizorul public în special în timpul relației sale de trei ani cu top-modelul brazilian Adriana Lima. Deși a devenit o prezență mai discretă în tabloide în ultimul timp, prințul are un cont de Instagram, este destul de deschis cu privire la stilul său de viață și petrece timp în preajma miliardarilor din industria tech, preferând compania lor elitistă și petrecile exclusiviste.

Felipe Juan Froilán de Marichalar și Borbón, Spania

Este fiul cel mai mare al elegantei ducese de Lugo. Felipe are doar 21 de ani și este al patrulea în linia de succesiune a tronului spaniol. Dacă vă imaginați că duce o viață plictisitoare și supusă exclusiv manierelor burgheze, riscăm să vă dezamăgim sau, dimpotrivă, să vă stârnim interesul. Felipe a fost implicat în câteva situații care au atras atenția publicului amator de senzații tari. De exemplu, în 2012, vlăstarul regal s-a împușcat accidental în picior! Deși legea spaniolă interzice minorilor sub 14 ani să folosească arme de foc, acesta a scăpat ieftin, primind un simplu avertisment.

Prințul Mateen de Brunei

Are un stil de viață foarte zbuciumat, zboară cu jeturi private, stă la soare pe cele mai exotice plaje din lume și se poate lăuda cu o viață parcă desprinsă din filme. Prințul Mateen de Brunei trăiește din plin, iar averea sa este cheia care deschide poarta spre cele mai memorabile aventuri. Nu este de mirare, având în vedere faptul că provine dintr-o familie cu peste 20 de miliarde de dolari în cont. Deși preferă să i se spună simplu, Mateen, nefiind dependent de titulatura sa regală, asiaticul este ceva mai îndrăzneț când vine vorba de postările pe care le face pe Instagram și care reflectă din plin stilul său extravagant de viață. Pentru că adoră sportul, Mateen este unul dintre cei mai în formă prinți cu care s-ar putea contura basmul nostru.

Prințul Philippos al Greciei și Danemarcei

Oricât de surpinzător ar părea, legăturile familiale complicate îl pun pe prințul Philippos, în vârstă de 32 de ani, atât în legătură cu familiile regale din Grecia cât și din Danemarca.Veștile bune sunt mai multe: prințul este inteligent, harnic, empatic și modest. Vestea proastă: nu iubește deloc lumina reflectoarelor, așa că sunt destul de puține picanterii despre viața sa personală.

Prințul Azim de Brunei

Dacă numele vă sună deja cunoscut, este simplu de înțeles de ce. Azim este fratele mai mare al lui Mateen și cel de-al patrulea în linia de succesiune la tron ​​pentru micul stat Brunei. Deși este ceva mai discret decât fratele său pe social media, și prințul Azim știe încă să se distreze. A fost văzut petrecând cot la cot cu celebrități precum Mariah Carey sau Caitlyn Jenner și este evident că îi place să trăiască pe picior mare chiar dacă își păstrează o aură ceva mai misterioasă decât fratele său mai mic.

Prințul Albert von Thurn și Taxis

Cele mai multe figuri regale trăiesc vieți care par să se încadreze exclusiv în parametrii faimei și ai prosperității. Cu atât mai mult prințul Albert de Germania, care era miliardar încă de la vârsta fragedă de opt ani! Și dacă asemenea sume ar putea deturna mintea oricărui puști de la o traiectorie pe care noi, muritorii de rând, am găsi-o firească, Albert a preferat să construiască și ceva pe cont propriu. Cariera sa de pilot de curse este fenomenală, prințul câștigând în 2010 campionatul ADAC GT Masters. Motiv pentru care îl simpatizăm și mai mult și considerăm că ar putea oricând să se înscrie pe lista râvniților burlaci de viță nobilă.