Show extraordinar marca Gypsy Kings la petrecerea de închidere de sezon NUBA BEACH CLUB!

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 04-09-2018

în: News

Ultima mare petrecere de la malul Mării Negre a acestei veri se anunță a fi una extraordinară, Gipsy Kings fiind trupa care va concerta la petrecerea de închidere a sezonului estival oferită de Nuba Beach Club. Manolo Gimenez, membrul fondator al trupei Gipsy Kings, vine să ofere publicului un spectacol incendiar, în cadrul ultimei mari petreceri de la malul mării.

După spectacolul oferit de Rick Ross, Nuba Beach Club organizează un eveniment ce va fi însoțit și de un cod vestimentar aparte, toți invitații vor trebui să respecte în mod obligatoriu un dress code de inspirație gypsy, fiind un semn că petrecerea va avea un spirit latin, iar atmosfera va fi încinsă și distracția pe măsură.

Manolo, solistul trupei, este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, fiind decorat cu discul de aur pentru peste 200000 de albume vândute “Chico & The Gypsies”.

“Nu puteam încheia sezonul într-un mod mai bun decât cu o petrecere cu spirit latin și balcanic în același timp. Este un tribut adus zonei în care ne aflăm și al nucleului care a dat startul petrecerilor în întreaga Europă.”, spun fondatorii Nuba Group.

Nuba Beach Club a organizat în acest sezon estival cele mai exclusiviste petreceri, avându-i drept invitați speciali pe Craig David, Jason Derulo, Paris Hilton, Rick Ross, Gianluca Vacchi, Antonis Remos si Jean Roch, însă pune la dispoziția clienților săi și una dintre cele mai frumos amenajate plaje de la malul Mării Negre, de luni până duminică, împreună cu o zonă de piscină și un restaurant ce servește atât prânzul, cât și cina.

Grupul Nuba va continua seria evenimentelor exclusiviste, la București, în locația #NUBASummervibes și NUBA în sezonul toamnă-iarnă ce va debuta la începutul lunii octombrie.