Un Boeing 737 a fost transformat într-o vilă de lux

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 12-01-2023

în: News

Boeing 737

Dacă ești un pasionat de aviație în căutarea celui mai bun loc de vacanță, avem soluția! „Private Jet Villa by Hanging Gardens Air”, o nouă proprietate din Bali, te cazează într-un Boeing 737 transformat într-o vilă de lux!

Boeing 737

Poziționată pe o stâncă înaltă de 150 m lângă plaja Nyang Nyang, vila are o piscină și o pasarelă cu margine de sticlă pe aripa avionului, care planează parțial peste marginea stâncii. Avionul Boeing 737 a fost deținut inițial de compania indoneziană Mandala Airlines și a fost achiziționat de antreprenorul rus Felix Demin, după ce și-a încetat operațiunile în 2014.

Boeing 737

Demin l-a remodelat pentru a crea vila emblematică care poate fi accesată printr-o arcadă din lemn. În interiorul locuinței se găsesc două dormitoare mobilate în culori neutre și tonuri de piatră, o zonă de living și o bucătărie complet utilată, precum și două băi separate.

Boeing 737

Proprietatea se mândrește și cu o cadă elegantă din piatră situată la nasul avionului, o zonă de bar și grădini îngrijite, cu o zonă de relaxare elegantă în aer liber, cu o canapea în formă de L și un șemineu exterior, împreună cu Wi-Fi gratuit și parcare privată gratuită.

În prezent, locația este disponibilă pentru închiriere la prețul de 7.280 de dolari pe noapte.