Louis Vuitton a creat o saltea yoga de 2.500 de dolari

Scris de Luxury
Publicat la data de: 01-03-2021

în: News

Louis Vuitton saltea yoga

Casa Louis Vuitton a lansat o saltea pentru practicanții de yoga la un preț de aproape 2.500 de dolari. Realizată din piele de vacă, salteaua a fost contestată de activiștii religioși care acuză compania că a încălcat normele de etică.

Rajan Zed, președintele Societății Universale de Hinduism, a spus că produsul este „foarte inadecvat”. Activistul a subliniat că executivii companiei ar trebui să-și ceară scuze în mod public și să retragă salteaua de la vânzare.

Controversatul produs afișează detalii luxoase specifice Casei, inclusiv elemente din piele naturală și o curea imprimată cu celebra monogramă. Salteaua în sine este suplă la atingere și are un finisaj antiderapant pentru siguranță.

Casa Louis Vuitton nu a avut nicio reacție publică la comentariile activistului, iar salteaua este listată în continuare pe site-ul internațional al companiei.

De-a lungul timpului, brandul Louis Vuitton a scos pe piață tot felul de articole sportive de lux, printre care suporturi pentru sticle de apă, accesorii de golf și gantere.