POP-OPERA LA CASTELUL DIN INIMA CAPITALEI

Scris de Luxury
Publicat la data de: 15-02-2019

în: News

UN CONCERT EXTRAORDINAR DEDICAT FEMEII – CEZAR OUATU & ORCHESTRA

Cezar Ouatu, împreună cu Le Château – Castelul din Inima Capitalei, vă invită, în data de 7 martie 2019, la un concert POP-OPERA extraordinar, dedicat femeii și iubirii.

O adevărată odă închinată doamnelor și domnișoarelor, un spectacol-concert plin de sensibilitate și romantism, acest show este un produs 100% live, ce transpune vocea cameleonică a lui Cezar Ouatu în cele mai variate stiluri muzicale, de la pop-operă la jazz, operă și blues, alături de binecunoscutul compozitor și dirijor Andrei Tudor. Emoția, sensibilitatea și căldura pieselor interpretate de Cezar Ouatu, susținute de orchestra proprie, sunt amplificate în decorul elegant al Le Château – Castelului din Inima Capitalei, spectatorii fiind introduși într-o lume strălucitoare, aristocrată și rafinată, o lume în care stilul romantic abordat își găsește perfect locul.

Noul concept de orchestră – band, fondat și coordonat de Cezar Ouatu și alcătuit din cei mai buni instrumentiști din țară, ilustrează cele mai frumoase și mai apreciate coloane sonore din filme celebre precum ”Cinema Paradiso”, “The Mission” (Nella Fantasia), „The Godfather” (Parla piu piano) sau „Romeo and Juliet” ( A Time for Us). Alături de acestea, veti regăsi atât piese dedicate iubirii și femeii, precum „Historia de un Amor”, „When I Fall in Love”(Nat King Cole), ˝Lady˝, ˝You are so beautiful˝, precum și arii și canțonete celebre, care au făcut istorie în lumea muzicală românească și internațională. Repertoriul acestui concert este unul ales cu atenție și, totodată, familiar publicului larg și va fi reinterpretat într-o manieră unică ce poartă amprenta inconfundabilă Cezar Ouatu, stil ce atinge, de fiecare dată, sufletul tuturor celor prezenți în sala de spectacol.

Un cadou perfect, de suflet, pentru fiecare dintre noi, concertul Cezar Ouatu de la Castelul din Inima Capitalei, dedicat femeii, va fi cu siguranță o experiență de neuitat.

Evenimentul va avea loc joi, 7 Martie 2019, între orele 20:00 – 21:00, însă spectatorii vor avea parte și de multe alte surprize. Accesul în Le Château – Castelul din Inima Capitalei se va putea face începând cu ora 19:00.

După încheierea concertului, cei prezenți se vor bucura de o savuroasă degustare de vinuri alese, puse la dispoziție de Crama Rotenberg și vor putea participa la o sesiune de fotografie și discuții libere, împreună cu Cezar Ouatu și membrii orchestrei sale.

Pentru concertul extraordinar Cezar Ouatu –  POP-OPERA la Castel, sunt puse în vânzare patru categorii de bilete: 

Categoria VIP – parter, rând 1 – rând 3: 120 lei
                       – loja 1, loja 2
Categoria A – parter, rând 4 – rând 10: 100 lei
Categoria B – parter, rând 11 – rând 16: 80 lei
Categoria C – balcon: 60 lei

Biletele pot fi achiziționate prin intermediul MyTicket.ro, iaBilet.ro, precum și la sediul Le Château – Castelul din Inima Capitalei, situat în strada Turturelelor nr. 11, Sectorul 3, București. Informații suplimentare pot fi oferite la telefon 0725.333.333.