COS lansează o colecție în colaborare cu LINDA FARROW

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 21-02-2023

în: News

COS

COS colaborează cu brandul de ochelari LINDA FARROW pentru o colecție care oferă modele iconice special făcute pentru a fi purtate acum și pentru totdeauna.

Înființat în 1970, brandul de ochelari LINDA FARROW a avut o creștere fulminantă. Un pionier în introducerea ochelarilor ca adevărate accesorii în modă, Linda Farrow a redefinit acest produs experimentând continuu cu noi forme și stiluri care au devenit cunoscute ca fiind modele clasice. Prin crearea unei noi colecții dedicate femeii moderne, expertiza recunoscută a brandului LINDA FARROW în calitate producător de modele iconice este tradusă acum prin prisma COS.

Colecția formată din 9 piese este o expresie armonioasă a meșteșugului și reprezintă o abordare discretă a luxului. Acordând o atenție deosebită detaliilor, această colecție conține cinci stiluri emblematice, de la aviator la wayfarer. Cu decupaje, accente aurii și un twist al gamei de culori, calitatea de neclintit primează, în timp ce toate lentilele oferă protecție UV 100%.

COS

Colecția va fi disponibilă la nivel global online pe site-ul www.cos.com pentru o perioadă limitată.