De vorbă cu Roxana Ionescu, brand ambassador Jack Daniel’s

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 27-07-2017

în: The Famous

Roxana Ionescu este o fire ambițioasă, care a muncit cu pasiune pentru îndeplinirea visurilor ei, încă din adolescență. Aceasta a perseverat în carieră și s-a autodepășit de fiecare dată și în ciuda oricărui obstacol întâlnit. Am avut plăcerea de a vorbi cu Roxana despre parcursul ei în televiziune, despre activitatea ei ca brand ambassador în România, dar și despre cum a reușit să depășească orice impediment de-a lungul vieții.

Roxana, ești o femeie tânără și ambițioasă, care și-a format o imagine plăcută în domeniul televiziunii și al mondenului. Cum a contribuit televiziunea la dezvoltarea personalității tale și la evoluția ta personală?
Lucrez în televiziune de la 17 ani. Cred și simt că acest lucru a însemnat mult pentru mine. Acum dau timpul înapoi și îmi aduc aminte cu drag cum am pornit la drum, inconștientă de tot ce se întâmplă în jurul meu, dar și fascinată de frumusețea televiziunii. Mama a contribuit foarte mult, pot spune că ea a făcut ca acest vis să devină realitate prin faptul că m-a înscris la un concurs de Miss, în cadrul unei emisiuni. După, a urmat un casting, pe care l-am susținut asistată de ochiul critic și deja cu experiență al lui Catrinel Sandu, care a văzut în mine un mic talent, dar și persoana potrivită pentru trupa de balet a emisiunii „Ciao Darwin”. La doi ani distanță, am primit propunerea de asistentă TV pentru emisiunea „Canalul de știri”, unde am început să învăț lucruri mult mai în detaliu, ca după un an să ajung să prezint o emisiune de nunți cu Ovidiu Cuncea. A trecut mult timp de atunci, iar acum reușesc să mă mândresc cu un portofoliu destul de mare de emisiuni și cu oameni minunați pe care am avut ocazia să îi cunosc în toată această perioadă.

Ce greutăţi ai întâmpinat de-a lungul timpului în activitatea ta profesională şi cum ai găsit puterea de a depăşi fiecare obstacol?
Când vine vorba de greutăți, îmi este greu să le exemplific. La început sufeream, plângeam și mă consumam pentru fiecare știre, pentru fiecare vorbă, întrebare sau afirmație răutăcioasă. Cu timpul am înțeles că trebuie să fii un om cu o coloană vertebrală puternică și că nu trebuie să uiți niciodată de unde ai plecat. Încă un lucru important este să fii tu, asta contează foarte mult în dezvoltarea ta personală. Greutățile m-au ajutat să devin mai puternică și să descopăr în mine și alte abilități. 

Ești o persoană foarte ocupată, având un stil de viață alert. Cum îți găsești timp pentru micile tale plăceri și care sunt hobby-urile tale?
Chiar sunt o persoană foarte ocupată. Poate sună a clișeu ce urmează să spun, dar când faci lucrurile cu pasiune, parcă nu contează că îți sacrifici o cină cu prietenii sau o oră la sală. Sigur o să găsești timp pentru toate, trebuie doar să înveți să fii organizat și, dacă ești înconjurat de oameni de calitate, care chiar apreciază ce faci, te vor înțelege, ba chiar te vor susține în proiectele tale. 

Ești ambasadoarea unui brand ce a scris istorie prin excelență. Ce valori ai în comun cu brandul Jack Daniels?
Da, sunt și brand ambassador Jack Daniel’s în România, dar job-ul meu este mult mai amplu. Lucrez și pe partea de creație și implementare de evenimente, mă încarc mult cu acest task. Înseamnă mult pentru mine când reușesc să creez amintiri și experiențe unice oamenilor. Am ales să fac pozele într-un loc foarte drag mie, Epic Vara. Poate că vă întrebați „de ce?” – pentru că aici am descoperit oameni deschiși către nou, oameni pasionați de frumos și am rezonat foarte bine cu ei. Este combinația perfectă când realizezi că oamenii care vin să se distreze apreciază și înțeleg cât te-ai implicat într-un eveniment, pentru a le satisface toate „nevoile”. Aici mă refer la atmosferă, muzică, distracție și, bineînțeles, sentimentul că nu au pierdut o noapte, ci au câștigat cel mai frumos răsărit. 
Dacă ajungeți în Timișoara, este păcat să nu profitați de ocazie și să nu veniți să trăiți o experiență unică. 

Cum apreciezi luxul și ce contribuție are acesta în viața ta?
Aici am să răspund scurt. Pentru mine, luxul înseamnă să-ți permiți să vizitezi locuri unice, de unde să te încarci pozitiv, atât pe plan personal, cât și profesional. Cu cât o să vizităm mai multe destinații și o să studiem alte obiceiuri, cu atât mai mult o să știm să ne transformăm viața într-una luxoasă. O contribuție importantă o au și bunurile de calitate prin care facem mai plăcute anumite nevoi. 

Ce planuri personale și profesionale ai pentru perioada următoare?
O să fac în continuare ce am făcut și până acum, o să merg pe intuiție și, pentru că am învățat din „greșeli”, viața personală rămâne viață personală. Voi încerca să o țin puțin în umbră, pentru că știu că așa este mai bine pentru mine.