Hotelul Pitrizza, un loc unic pe malurile Sardiniei

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 06-09-2019

în: Travel

Există un colț exclusivist pe Coasta de Smarald, unde frumusețea Sardiniei atinge cote inimaginabile. Este vorba despre superbul hotel Pitrizza, înconjurat de un cadru natural cu adevărat magic, unde vă puteți bucura de albastrul intens al Mării Mediterane și de nuanțele tropicale ale împrejurimilor. Plajele private, piscina din granit, excelentele restaurante și multe alte facilități și atracții, combinate cu decorațiunile autentice, vă oferă oportunitatea de a experimenta o vacanță pe care cu siguranță nu o veți uita.

Hotelul este recunoscut pentru mediul foarte ospitalier și pentru deosebita priveliște a mării cristaline, dar și a celei mai frumoase plaje din Sardinia. Este localizat lângă Porto Cervo, una dintre cele mai populare destinații turistice din regiunea mediteraneană. Un hotel boutique extrem de elegant, Pitrizza oferă oaspeților ocazia de a se bucura de natura nealterată, punându-le la dispoziție numeroase facilități, precum piscină în aer liber, centru Spa și sală de gimnastică. În plus, aromele de hibiscus, ienupăr și măslin, care înconjoară piscina cu apă sărată sculptată în roci de granit, promit o relaxare deplină. Piscina acționează ca o extensie naturală a decorului acestui minunat hotel, construit din granit local, ce încântă printr-o panoramă unică și de neegalat asupra mării.

Pitrizza deține 40 de camere, zece suite, dintre care nouă cu piscină privată, și șase vile care își răsfață oaspeții cu un peisaj mirific. În interiorul hotelului, puteți admira frumusețea desăvârșită a mobilei lucrate manual, din lemn, piatră și marmură, pusă în valoare de facilitățile tehnologice oferite – televiziune prin satelit, DVD/CD player, internet WiFi, aer condiționat și multe altele. Suitele și vilele sunt perfecte pentru cei ce caută intimitate, liniște și relaxare. Spațiile de cazare, proiectate cu grijă și eleganță, sunt împărțite pe categorii: camerele duble (Classic, Deluxe și Premium), cu pereți albi și mobilier din lemn, dispun de un balcon cu șezlonguri și scaune, cu vedere la marea cu nuanțe de safir sau la grădinile frumos îngrijite. Suitele (Deluxe și Premium) au, de asemenea, vedere la mare sau la grădini, o terasă privată și un living spațios în stil sardinian, încorporând materiale de construcție locale, cum ar fi lemnul și granitul, în nuanțe superbe. Opulentele Royal Suite, cu o suprafață de 69 metri pătrați, și Presidential Suite, de 159 metri pătrați, vă vor tăia respirația. Acestea sunt prevăzute cu balcoane ce oferă o priveliște de vis. Apartamentul prezidențial cuprinde trei dormitoare duble, o zonă de living spațioasă, o terasă vastă, dar și o piscină privată care asigură intimitatea oaspeților.

Mai mult decât atât, restaurantul hotelului vă va încânta cu bucătăria rafinată a insulei, dar și cu rețete clasice mediteraneene. Locul ideal pentru o cină romantică la lumina lumânărilor – experiență înnobilată prin servicii prompte și impecabile –, restaurantul vă invită să savurați feluri de mâncare caracteristice tradiției culinare din Sardinia, pregătite sub atenta observație a unui maestru bucătar, care oferă întotdeauna un plus de originalitate creațiilor sale. Alternativ, barul Pitrizza tentează cu mese de prânz ușoare și cocktail-uri răcoritoare.

Celor care preferă un concediu activ și dinamic, hotelul le propune diverse activități sportive, cum ar fi ciclism, schi nautic, plimbări cu barca în largul mării, windsurfing, canoe, scuba diving sau golf, iar pentru cei care vor să se mențină în formă, există o sală de fitness, dar și un teren de tenis. Desigur, doamnele care doresc să facă cumpărături au la dispoziție o zonă de shopping cu magazine ale unor branduri de lux.

Incontestabil, Sardinia este o regiune frumoasă în sine, însă acest hotel o transformă într-un veritabil colț de Rai. Pe superba Costa Smeralda, hotelul Pitrizza reprezintă refugiul romantic perfect, unde, dincolo de confortul ospitalier și rafinamentul desăvârșit, vă puteți bucura din plin de dealurile împădurite, de apele de smarald și de nisipurile fine ce creează o atmosferă boemă și relaxantă, de neuitat.

 

Energy Expo 10-13 octombrie