Colecția de iarnă Dior Men celebrează stilul francez

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 22-09-2022

în: Fashion

Dior Men

Dior a lansat cea mai recentă campanie pentru colecția de iarnă pentru bărbați 2022-2023. Această nouă linie explorează moștenirea Dior Men, reinterpretând-o prin prisma modernității. Directorul artistic Kim Jones a inițiat o conversație fascinantă cu Christian Dior, prezentând o colecție care transcende granițele timpului. Creațiile generate de acest dialog fără precedent sunt dezvăluite în această campanie poetică, care celebrează spiritul Parisului și dragostea pentru moda franceză.

Dior Men

Campania pentru colecția de iarnă Dior Men prezintă colecția sofisticată a lui Jones care cuprinde îmbrăcăminte exterioară, blazere rafinate cu piept dublu, pantaloni și multe dintre cele mai recente articole de îmbrăcăminte excepționale ale mărcii care au debutat în colecția Dior pentru bărbați.

Dior Men

Imaginile surprinse de Rafael Pavarotti dezvăluie un cadru de vis care prezintă Podul Alexandre-III, ce servește ca un simbol a întâlnirii dintre trecut, prezent și viitor. O imagine care evocă o reverie romantică pe care sunt desenate siluete, combinând formalul cu informalul, croiala cu îmbrăcămintea sport, stilul cu funcționalitatea.

Servind ca un tribut adus moștenirii casei de modă, această serie de fotografii sfidează curgerea timpului pentru a fi ancorată în prezent mai ferm decât oricând.