Rolls-Royce Ghost Zenith, ediție limitată pentru colecționari

Scris de Luxury
Publicat la data de: 26-08-2019

în: News

Producătorul auto exclusivist Rolls-Royce Motors Cars a lansat o ediție limitată pentru colecționari denumită Rolls-Royce Ghost Zenith. Vor fi produse doar 50 de modele care vor beneficia de o varietate de opțiuni bespoke.

În colecția limitată, Rolls-Royce ca include în designul mașinii un lingou fabricat din modelul concept 200EX Spirit of Ecstasy, care a deschis drumul pentru producția Ghost. O gravură cu modelul concept este inclusă și pe consola centrală a modeului Ghost Zenith. Pasagerii de pe bancheta din spate vor putea admira un peisaj stelar creat pe plafonul mașinii prin intermediul a peste 1.000 de fascicule luminoase. Această opțiune este disponibilă în configurația Shooting Star.

Scaunele au broderie inspirată din modelul original 1907 Silver Ghost. 

”Ghost este cel mai de success Rolls-Royce creat vreodată, iar colecția Zenith marchează o piatră de hotar important în istoria noastră modernă”, a spus Torsten Müller-Ötvös, CEO Rolls-Royce.

”Prezintă un studiu de perspectivă asupra caracteristicilor unice care au permis modeluluI Ghost să atingă statusul cele mai progresiste limuzine super-luxoase create vreodată”.

Noul model Rolls-Royce Ghost ar urma să fie disponibil la nivel international în anul 2020.

Rolls-Royce a mai lansat în 2016 o colecție limitată Zenith a modelului Phantom VII care s-a bucurat de un succes rapid în rândul clienților.