Scenic Eclipse – Primul vas-explorator de lux al planetei

Scris de Luxury
Publicat la data de: 05-08-2016

în: Nautic

Scenic Eclipse

Scenic Eclipse – Primul vas-explorator de lux al planetei

Deseori, condițiile mai puțin prietenoase ale unui voiaj de explorare se alipesc, involuntar, unei categorii de oameni care știu să pășească în afara zonei de confort pentru a lua pulsul Terrei. Această categorie, tot involuntar, este constituită majoritar din oameni cărora luxul nu le-a influențat sau, mai bine spus, acaparat stilul de viață și nu le-a invadat rutina cu o comoditate virală de care să devină dependenți. Pentru excepțiile acestea, pentru aceia cu adevărat pasionați, pentru exploratorii de lux, care-și permit să guste o șampanie fină dintr-un pahar de cristal în timp ce se scutură de zăpada cercurilor polare ori de țărâna malurilor nevizitate ale lumii, a fost găsită soluția ideală: Scenic Eclipse – Discovery Yacht.

Scenic Eclipse

Discovery Yacht-ul Scenic Eclipse, prezentat succint, este rezultatul mariajului poligam de succes dintre designul inovator și cele mai luxoase facilități. Este programat să pornească înspre cele mai îndepărtate colțuri ale lumii pe 31 august 2018 și este dotat cu cele mai înalte standarde de confort, siguranță și bunăstare, cu oportunități multiple pentru a explora și a descoperi. Acest vas călătorește sub patronajul constructorului său și propune o altfel de escapadă, în locuri mai puțin vizitate de turiști.

Dezvoltat în detaliu, megayacht-ul livrează experiențe unice în viață pentru până la 228 de oaspeți, susținând și asigurând că timpul petrecut la bord oferă o senzație de îmbogățire spirituală, de exclusivitate și că stimulează senzorii mai presus de cum v-ați imaginat. Scenic Eclipse propune itinerare oriunde pe glob, incluzând Europa, Marea Mediterană, Antarctica, Cercul Polar, fiordurile nordice sau Americile din punctele cardinale extreme. Fiecare dintre sejururi a fost special creat de către echipa de experți Journey Designers a celor de la Scenic, așadar voiajul de neuitat este garantat.

21874-scenic-eclipse-pool

Călătoria pe apă nu poate urca mai sus de atât pe treptele luxului, Scenic Eclipse fiind proiectat special pentru a emana eleganță, dincolo de utilitatea sa. Fiecare profil al vasului a fost atent conceput pentru a oferi maximumul posibil; de la Spa-uri și săli de fitness, la saloane de zi spațioase, restaurante, baruri și terase, un amfiteatru cu o capacitate de 240 persoane și multe altele… fiecare zonă a navei este menită să furnizeze confort și satisfacție.

Din punct de vedere gastronomic, stilul voiajului este unul Ultra All-inclusive, ce cuprinde preparate exclusiviste reprezentând cele mai importante zone ale lumii, precum bucătăria franțuzească contemporană sau bucătăria asiatică, un restaurant alfresco pe puntea piscinei, un restaurant cu specific italienesc, un steak house și un café-lounge, precum și posibilitatea savurării specialităților culinare în intimitatea propriului apartament.

Reception-Counter_Night

Pentru a face experiența unui voiaj de explorare și mai interesantă, vasul este dotat cu vehicule suplimentare, gata oricând să fie folosite în funcție de necesități ori dorințe. La dispoziția pasagerilor există două elicoptere, două submersibile, o întreagă flotă de bărci gonflabile cu motor sau caiace și tot atâtea e-bike-uri.

Scenic Eclipse are o lungime de 170 metri și zece punți, iar secțiunea dedicată turiștilor este compartimentată în 114 apartamente spațioase pentru două persoane. Suitele sunt de mai multe dimensiuni, având suprafețe cuprinse între 32 și 233 de metri pătrați, iar fiecare apartament, indiferent de mărime, dispune de propriul serviciu de majordom.

Galerie Foto