Tecnomar for Lamborghini 63, noul iaht in stil super sport

Scris de Luxury
Publicat la data de: 01-07-2020

în: NauticNews

tecnomar

Tecnomar for Lamborghini 63, noul iaht cu motor din flota Tecnomar, a fost lansat în urma unui parteneriat între Automobili Lamborghini și The Italian Sea Group.

Ambarcațiune ultra-ușoară cu greutatea de numai 24 de tone a luat naștere dintr-o serie de sesiuni de colaborare cu contribuția Lamborghini Centro Stile și inspirație de la Lamborghini Sián FKP 37 – mașina super sport hibrid.

„Proprietarii selectați din întreaga lume vor deține nu doar cel mai rapid iaht cu motor Tecnomar din flotă, ci și o capodoperă Tecnomar for Lamborghini 63. Sunt mândru că am ales să creăm acest proiect inovator și provocator alături de Automobili Lamborghini, care îmbină tehnologia, designul spectaculos cu performanța și calitatea”, a spus Giovanni Costantino, CEO al The Italian Sea Group.

Iahtul cu design luxos este echipat cu cu două motoare MAN V12-2000 CP, care îi permit să atingă o viteză de 60 de noduri, fiind cel mai rapid din flota Tecnomar.

Designul exterior al Tecnomar for Lamborghini 63 iese în evidență silueta super sportivă, completate de carena și suprastructura realizate dintr-un înveliș de înaltă performanță. Plafonul ambarcațiunii este inspirat de roadsterele Lamborghini și asigură protecție solară și împotriva vântului concomitent cu performanța aerodinamică deosebită. Farurile în formă de Y sunt sunt un omagiu adus conceptelor Lamborghini Terzo Millennio și  Sián FKP 37.

„Interioarele de la Tecnomar for Lamborghini 63 sunt rezultatul proiectării de înaltă tehnologie bazată pe materiale super performante, pentru greutate redusă și funcționalitate optimă, perfect îmbinate în cea mai bună tradiție Made in Italy. Liniile frapante, curate, specifice Lamborghini, formele hexagonale, motivul Y și materialele sunt clar încorporate încă din faza de proiectare, alături de culorile și finisajele complet personalizabile, specifice serviciului Ad Personam de la Lamborghini”, spune compania.

Totodată, panoul de bord al iahtului cu motor reinterpretează cockpit-ul auto în stil nautic, integrând complet toate sistemele de navigație și control.

Prima ambarcațiune va fi disponibilă la începutul anului 2021.