Acest superyacht pune la dispoziție peste alte 15 mijloace de transport, inclusiv un submarin cu 5 locuri

Scris de Lavinia Floroiu
Publicat la data de: 23-04-2021

în: NauticTravel

Nu există lipsă de yachturi de lux pe planetă. Cu toate acestea, niciunul nu este la fel de măreț ca acest yacht de 331 foot al arhitectului naval și designer de yachturi Aristotelis Betsis! Este proiectat pentru a acoperi distanțe mai mari, menținând în același timp marinarii cu flota sa de invidiat, distrați de facilități.

foto via @luxurylaunches.com

Botezată „Arca”, nava are o pereche de vele de carbon de 30 de foot, două vagoane Mercedes-Benz 6 × 6 G, două snowmobile și câteva motociclete, împreună cu un buggy de plajă 4 × 4, un submarin și o barcă de aterizare cu catamaran.

Dar abia asta este! Mega-yachtul include, de asemenea, un heliport, un lounge panoramic, un cinematograf, un spa de zi, un jacuzzi, o sală de sport cu vedere la 180 de grade, un teren de paddle-size, o cameră de ping-pong, și mult spațiu la dispoziție, chiar să poți juca fotbal.

foto via @luxurylaunches.com

În interior, are ferestre din sticlă curbată pe toată înălțimea și cazare pentru până la 18 persoane în nouă cabine generoase, plus 45 de echipaje. De asemenea, găzduiește un spațiu VIP cu acces privat la mare, care poate fi folosit și ca facilitate de carantină. În ceea ce privește exteriorul, yachtul se mândrește cu linii dinamice lungi și un aspect contemporan.

foto via @luxurylaunches.com

Comentând la aceasta, Betsis, într-o declarație, a spus: „yachturile Explorer nu sunt doar o tendință”, a adăugat el, „Explorarea este o parte importantă a yachtului; prin urmare, un yacht care este capabil să exploreze fără să îî lipsească alte caracteristici (cum ar fi eleganța și luxul) este ceea ce am vrut să fie Arca. ”

Sursa: For a billionaire to explore the land, the sea and the air – This 331-foot superyacht comes with a total of 18 vehicles including a 5 seater submarine, two Mercedes 6×6 G Wagens, a few motorcycles and more.