Un spa Dior va pluti pe Sena

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 24-06-2022

în: Beauty NewsNews

Dior

Spa-ul ultra-luxos Dior, situat în hotelul Cheval Blanc din Paris, aruncă ancora în râul Sena. Divizia de frumusețe a casei franceze va începe să ofere o „croazieră de bunăstare” pe 29 iunie, un precursor destul de șic al săptămânii haute couture, care va începe pe 3 iulie.

Croaziera este, în esență, un tratament spa pe o barcă marca Dior. Până pe 13 iulie, clienții pot rezerva patru săli de tratament, trei single și una dublă, pentru un masaj corporal sau facial de 60 de minute. Un masaj are prețul de 670 de euro, iar tratamentele faciale vor costa 750 de euro. De asemenea, există și o croazieră cu pilates cu antrenorul de fitness Julie Pujols, care costă 150 de euro. Barca, care are o punte superioară echipată cu articole de uz casnic Dior, va fi ancorată la Pont Debilly, cu vedere la Turnul Eiffel.

Dior

 

Potrivit unui comunicat de presă, spa-ul Dior pentru vase de croazieră aduce un omagiu Les Bains de la Samaritaine, o baie plutitoare situată cândva pe Sena, în fața magazinului parizian La Samaritaine. Deschisă publicului, baia conținea camere pentru băi de aburi, hidroterapie și tratamente cosmetice. Nu este clar când a fost construită baia, dar omonima ei, o pompă hidraulică de apă numită „Samaritaine”, a fost instalată în 1608 pentru a furniza apă la Luvru. Băile au fost în cele din urmă distruse în Marele Potop de la Paris din 1910.

Dior

Dior și Cheval Blanc îi invită pe pasageri în lounge-ul interior sau pe puntea superioară pentru a toasta în cinstea aceastei experiențe de croazieră cu un cocktail în timp ce privesc cele mai frumoase monumente din Paris până la întoarcerea la Port Debilly.