Diamond Boutique – diamante cu dragoste

Scris de Luxury
Publicat la data de: 06-04-2015

în: Jewels & Watches

Diamantele au fost, sunt şi vor rămâne pentru totdeauna cele mai bune prietene ale femeilor care adoră frumosul și bunul-gust, dar mai ales ale acelor femei care înţeleg că pietrele preţioase şi diamantele reprezintă o investiţie de familie profitabilă, care poate fi transmisă din generaţie în generaţie.

SONY DSC

Din plăcerea de a satisface orice dorință a doamnelor și domnișoarelor, în urmă cu patru ani s-a născut o nouă destinație de cumpărături, Diamond Boutique, o locație plină de strălucire care fură privirile tuturor trecătorilor. Nu întâmplător acesta îşi poartă cu mândrie numele, întrucât este singurul boutique din Bucureşti care comercializează exclusiv bijuterii cu diamante şi diamante libere. Deschis la sfârşitul lunii septembrie, în anul 2011, Diamond Boutique este o afacere de familie, în care pasiunea şi dragostea pentru bijuterii, transmise din tată în fiu, se reflectă în calitatea excelentă a modelelor şi a serviciilor oferite.

Provenind dintr-o familie de bijutieri cu experienţă, fondatorul Cristian Alecu este unul dintre puţinii experţi gemologi din România care au absolvit cursurile Gemological Institute of America – GIA –, cea mai înaltă autoritate internaţională în materie de certificare a diamantelor, pietrelor colorate şi perlelor. De asemenea, Cristian Alecu deţine titlul de cel mai tânăr gemolog din România care a urmat această specializare.

Însă drumul a fost deschis în urmă cu 30 de ani de Marian Alecu, tatăl său, când începea să descopere tainele meseriei de bijutier. Această pasiune s-a transformat ulterior într-o afacere de familie, creată cu paşi mici, dar siguri. Astfel, de la un mic atelier s-a ajuns la trei magazine şi prima fabrică de producție a bijuteriilor din aur nu doar din România, ci din Europa de Est.

mod. 2839

Chiar dacă mizează pe produsele high-end şi se poziţionează drept un magazin exclusivist, Diamond Boutique înţelege perfect importanța unei game variate de bijuterii, astfel încât din portofoliu nu lipsesc produse premium cu preţuri accesibile pentru cei care aspiră la prima bijuterie cu diamant. Întrucât magazinul stabileşte limita de jos, clienții au libertatea de a stabili limita de sus, putând să plaseze comenzi de zeci sau chiar sute de mii de euro. Mai mult decât atât, aceştia pot beneficia de consultanţă specializată oferită de Diamond Boutique pentru crearea bijuteriilor personalizate cum ar fi: inele de logodnă, verighete, butoni sau alte bijuterii care să le reflecte personalitatea.

© Matic Nicolae Photography02Magazinul, situat pe Calea Victoriei nr. 26, este gândit pe trei zone, conform normelor internaţionale. La parter găsim expusă cea mai mare parte a bijuteriilor, inclusiv brandul Malvensky, cu care Diamond Boutique colaborează de patru ani cu mândrie. La etaj sunt prezentate, într-un spaţiu elegant, cele patru colecţii de verighete, printre care şi brandul Polello, Diamond Boutique deţinând exclusivitate pe acest brand.

De asemenea, la etaj se află şi locul în care se face expertizarea diamantelor, Diamond Boutique fiind singurul magazin care poate emite certificate de expertiză gemologică pe loc, în momentul achiziţionării oricărei bijuterii.

Deoarece cei mai mulţi clienţi ai magazinului Diamond Boutique sunt oameni discreţi care apreciază intimitatea, la subsol s-a creat şi un spaţiu privat pentru aceștia, unde pot să achiziţioneze produse şi, de ce nu, să discute despre caracteristicile bijuteriilor la un pahar de şampanie.

Pentru a vedea colecţia integral, vă invităm la magazinul Diamond Boutique din Calea Victoriei nr. 26 sau puteţi accesa site-ul: www.dbq.ro.

Galerie Foto