Pasquale Bruni „Giardini Segreti”

Scris de Luxury
Publicat la data de: 01-08-2016

în: News & Features

Vara aceasta, Orologeria Galt din strada George Enescu nr. 5 a devenit, pentru al 8-lea an consecutiv, „catwalk”-ul de vară al casei de bijuterii Pasquale Bruni. Formele uimitoare şi culorile seducătoare ale celor mai noi creaţii Pasquale BruniGiardini Segreti, Petit Garden, Make Love, Bon Ton – au putut fi admirate în cadrul cocktail-ului plin de farmec care a avut loc la Galt, unica locaţie din România în care sunt disponibile spectaculoasele bijuterii ale manufacturii italiene.

Orologeria Galt - cocktail Pasquale Bruni (11)

Orologeria Galt - cocktail Pasquale Bruni (6)

Printre participanţi s-au numărat distinşi reprezentanţi ai presei, artişti, prieteni şi admiratori ai celebrei case italiene. Evenimentul a fost onorat de prezenţa doamnei Gabriella Lanfranchi – Regional Director & Business Development Pasquale Bruni.

Domnul Porfir Popescu, Managing Partner Galt le-a urat “bun venit” invitaţilor şi i-a invitat să asculte povestea invitatului special al serii, actriţa Ioana Flora. Ioana şi-a făcut apariţia într-o ţinută elegantă accesorizată cu piese din colecţia Giardini Segreti şi a vorbit cu emoţie despre arta pe care a avut surpriza să o descopere în spatele fiecărui detaliu de design al bijuteriilor Pasquale Bruni: “Despre un mare actor se spune că are carismă; că are puterea aceea specială de a emoționa și transforma sufletul celor care îl privesc. Putere care trece dincolo de meștesugul actorului, de orele petrecute lucrând la un rol – este „acel ceva”, inexplicabil și greu de descris în cuvinte. Calitatea unui bijutier de mare clasă se dezvăluie precum strălucirea unui mare actor în fața publicului său. Arta de a crea bijuterii sofisticat impecabile, pâna la cel mai mic detaliu și în stare să transforme sufletul celui care le poartă.”

Orologeria Galt - cocktail Pasquale Bruni (15) - Ioana Flora - invitat special

 Vorbind despre colecţia Giardini Segreti, dna Lanfranchi a afirmat: “purtând aceste bijuterii poţi simţi cu adevărat pasiunea – “Vera Passione”, este “ingredientul secret” care face ca piesele Pasquale Bruni sa fie cu adevarat unice.” Plecând de la sursa de inspiraţie a acestei colecţii, grădinile ascunse din inima oraşului Milano, locația Galt a fost amenajată ca o adevărată oază de relaxare în care parfumul leandrilor şi al iasomiei s-au îmbinat pentru a veni în completarea olfactivă a frunzelor preţioase care alcătuiesc colecţia Giardini Segreti.

Orologeria Galt - cocktail Pasquale Bruni (2)

Orologeria Galt - cocktail Pasquale Bruni (3) Orologeria Galt - cocktail Pasquale Bruni (8)

Fiecare creaţie Pasquale Bruni înseamnă mai mult decât o bijuterie. Înseamnă metale nobile şi pietre preţioase atent selecţionate, calitate rafinată, design inconfundabil, tehnici avant-gardiste, excelenţă în manufacturare, experimentare continuă şi o căutare constantă de forme noi, culori seducătoare şi inspiraţie din întreaga lume. Feminine şi sofisticate, colecţiile Pasquale Bruni dezvăluie un nou mod de a purta bijuteriile, în linie cu stilul de viaţă al femeilor din ziua de astăzi.

Începând din 1976 Pasquale Bruni, fondatorul brandului, este un nume de referinţă în domeniul Haute Joaillerie, şi a reportat această tradiţie cu mândrie, susţinut de fiica sa Eugenia Bruni, Creative Director al brandului. Drept urmare, Pasquale Bruni joacă un rol important în impunerea bijuteriilor de designer realizate în Valenza, fiind recunoscut drept unul dintre cei mai inovativi şi creativi giuvaiergeri din această regiune piemonteză, iar numele brandului a devenit sinonim în întrega lume cu noţiuni precum pasiune, stil şi creativitate.

Galerie Foto

 

 

 

Energy Expo 10-13 octombrie