TAG Heuer și Porsche lansează, în premieră, un nou model de ceas în ediție limitată

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 24-05-2022

în: It happened

TAG Heuer

Băneasa Shopping City continuă seria de evenimente exclusive cu lansarea ceasului în ediție limitată TAG Heuer Carrera x Porsche Yellow Limited Edition. Produsul unui parteneriat de lungă durată dintre două mărci cu renume mondial, emblematicul ceas este unicul din Sud-Estul Europei și este expus doar în centrul comercial din București.

În cadrul evenimentului, a fost prezentat ceasul TAG Heuer Carrera x Porsche Yellow Limited Edition, disponibil în ediție limitată, care a fost creat în oglindă cu imaginea puternică și sportivă pe care o înfățișează Porsche Carrera.

 

„Parteneriatul dintre TAG Heuer și Porsche setează noi standarde în categoria accesoriilor de lux, iar noi suntem bucuroși să le fim alături. Prezentarea acestui model special întărește promisiunea pe care compania noastră a făcut-o clienților și partenerilor noștri și anume de a fi mereu primii care aducem noutăți, produse și branduri exclusive pe o piață în continuă dezvoltare și cu un consumator tot mai avizat și sofisticat. Suntem mândri că putem contribui la dezvoltarea industriei de retail în care activăm”, a declarat Raluca Simu, Managing Partner Cellini Group.

 

TAG Heuer

Inspirat de modelul lansat anterior, ceasul TAG Heuer Carrera x Porsche Yellow Limited Edition este o combinație a universurilor Porsche și TAG Heuer, reflectând excelența ambelor nume, prin performanță și un look and feel premium. Designul atractiv este completat de performanța excepțională oferită de calibrul propriu Heuer 02, construit din 168 de piese, inclusiv o roată coloană cu angrenaj vertical, ceea ce îi oferă o rezervă de putere impresionantă de până la 80 de ore. TAG Heuer Carrera x Porsche Yellow Limited Edition poartă inscripția „unul dintre cele 1500” (One of 1500), fiind numărul maxim de exemplare disponibile în toată lumea.

TAG Heuer

Galbenul strălucitor, inspirat din codul de culoare PANTONE specific mașinilor de curse Porsche, scoate în evidență logo-ul producătorului auto de pe ramă, dar și detaliile fine ale construcției cadranului și ale curelei. Culoarea galbenă este prezentă și în elementele luminiscente (Super-LumiNova) care se aprind în întuneric. În combinație cu carcasa îmbrăcată într-un negru elegant și rezistent (carbon asemănător diamantului – DLC) și cu cadranul cu o textură inspirată din caroseria metalică a mașinilor cu efect strălucitor, noul TAG Heuer Carrera x Porsche Yellow Limited Edition este un accesoriu puternic, care emană rafinament.

Evenimentul de prezentare a noului model de ceas s-a desfășurat sub umbrela „Xclusive by Băneasa Shopping City”, un concept unic sub umbrela căruia se regăsesc peste 40 de branduri premium și de renume internațional, printre care TAG Heuer, PINKO, Michael Kors, Victoria’s Secret, YSL Beauty Boutique, Chopard, Emporio Armani, Giorgio Armani Beauty, Chanel Espace Beaute, Maison Christian Dior, etc.