Fendi a lansat un magazin de lux cu trei camere VIP

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 28-11-2022

în: News

Fendi

Fendi a introdus un nou concept de magazin de lux care este gata să se deschidă în Dubai. Acesta va include trei camere VIP elegante și multe altele! Pe măsură ce brandul se pregătește să-și redeschidă buticul în Dubai Mall’s Fashion Avenue, noul punct de vânzare are un spațiu dublu și o flotă de facilități de lux pentru cumpărători. În total, magazinul va cuprinde acum două etaje și se va întinde pe o suprafață totală de 7.560 de metri pătrați.

Partea cea mai interesantă a noului magazin este faptul că acesta va avea trei săli VIP, situate la etajul al doilea — una dedicată couture, cealaltă artei mesei și o a treia dedicată genților bijuterie Peekaboo.

„Acesta este adevăratul flagship din noua generație. Orientul Mijlociu este o zonă foarte importantă pentru noi, iar poziționarea Fendi este compatibilă cu regiunea și cu dorința ei de lux adevărat”, a declarat Serge Brunschwig, președinte și director executiv al Fendi. Pe lângă extinderea magazinului, brandul își propune să lanseze și o secțiune de bijuterii fine exclusiv în Dubai.

Fendi

Similar cu magazinul de lux din Dubai, brandul a deschis recent și un magazin în noua aripă a Aeroportului Internațional Hamad din Doha, Qatar, care este inspirat de sediul său din Palazzo della Civiltà din Roma.