Ellie Saab prezintă noua creație în materie de parfum: Girl of Now

Scris de Luxury
Publicat la data de: 23-08-2017

în: Beauty News

 

Materiale preţioase şi siluete magnetice, noua colecţie se unduieşte pe podium sub privirile vrăjite ale audienţei. Fie în primele rânduri sau pe podium, toată lumea are ochi doar pentru ea. Aura sa luminoasă captează întreaga atenţie. Energia ei fără margini electrifică întreaga încăpere. Zâmbetul sau încântător parcă opreşte timpul în loc. Girl of Now.
Camerele de luat vederi şi aparatele foto clipesc încercând să surprindă imaginea ei perfectă; cu siguranţă în trend, şi totuşi păstrându-şi stilul atât de personal. Cu îndrăzneală îşi aduce şi prietenele în faţă camerei pentru o şedinţa foto distractivă. Şi încă un selfie pentru a imortaliza acest moment special şi dispare, lăsând în urmă o aromă misterioasă.

Un elixir cu totul unic care reflectă toate faţetele migdalei. Sophie Labbe şi Dominique Ropion cei doi maeştrii parfumieri au redat extrem de bine notele de migdală extrem de dependenţe învăluite de semnătura olfactivă ELIE SAAB: Floare de Portocal şi Acord de Patchouli.
Asemeni broderiilor care îmbogăţesc creaţiile designerului, Para şi Mandarina conferă aromei strălucire. Fisticul proaspăt copt, inspiraţie din Liban, întăreşte aroma de Migdală.

 

Inovaţia aromei vine de la floarea creată exclusiv pentru Girl of Now: Floarea Ormond, croită cu graţie şi precizie asemeni unei rochii, dezvăluie treptat faţetele sale gurmande: Absolut de Floare de Portocal şi Esenţă de Migdale.
Alăturată unui buchet bogat de Iasomie Albă şi Flori de Magnolie, noua floare are un efect de amplificare a strălucirii, bucuriei şi feminităţii aromei.

Casmeranul care învăluie Boabele Tonka şi cremosul Lapte de Migdale fac ca nota de baza să fie una luxoasă şi caldă, în timp ce notele de Patchouli prelungesc misterul aromei ce rămâne bine imprimată pe piele. Aromă preferată a couturier-ului, Absolutul de Flori de Portocal, emană strălucirea şi graţia înnăscută. Când este distilată cu Esenţă de Migdală amară, această floare albă este îmbogăţită cu tonuri gurmande şi o nouă senzualitate, astfel se naşte floarea Ormond!

Recipientul este acompaniat de o sticlă preţioasă. Baza ei perfect rotundă se potriveşte exact în palma mâinii. În jurul gâtului, regăsim floarea împrumutată din accesoriile lui Elie Saab, al cărei albastru pastel a devenit deja iconic, după ce a fost văzut pe catwalk-urile designerilor.
“Girl of Now are un spirit liber; o energie explozivă, pozitivă şi derutantă. Ea nu s-a prefăcut, ci a trăit fiecare moment cu intensitate şi graţie. Ea este fascinantă, duioasă, spontană şi îndrăzneaţă. Este autentică!” afirmă Irina Dakeva, tânăra regizoare a cărei campanie surprinde cu success magnetica strălucire a Girl of Now.

Pentru a transmite fiecare faţetă a aromei, Casa Elie Saab a ales trei iconuri contemporane. O aventură sălbatică ca un basm inversat care începe la mijlocul nopţii când trei prietene ies în oraş în lumina acestuia. Noaptea e a lor, şi ele o deţin, toţi ochii sunt aţintiţi pe ele. De pe străzile Parisului într-un club intim şi privat, muzele lui Elie Saab râd, dansează, cântă şi se joacă cu flash-urile camerelor foto ale paparazzi-lor.
Ele sunt încrezătoare şi sigure, mişcările lor sunt atât de rapide şi energice încât camera foto abia ţine pasul. După această escapadă noctrurnă, ele se plimbă în zorii zilei. Indiferente de ochii care le privesc, ele s-au bucurat de noaptea petrecută în oraş, fără să dea socoteală nimănui, ca şi cum nu ar mai exista ziua de mâine.

Campania de print, capturată de Cédric Viollet, se reflectă în spot-ul TV, transmințând siguranţă lui Girl of Now, indreazneală şi atitudinea lipsită de griji printr-o singură imagine.