COS se reinventează la London Fashion Week

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 25-08-2021

în: News

COS

Toamna aceasta vine cu noi începuturi în domeniul modei. COS își face debutul pe scena internațională de la London Fashion Week, acolo unde își va prezenta colecția de toamnă-iarnă 2021 într-un spectacol hibrid.

COS

COS își va prezenta colecția de toamnă-iarnă 2021 în cadrul London Fashion Week într-un spectacol care va cuprinde o pasarelă fizică combinată cu portretizare artistică și imagini în mișcare, show ce va fi livestreamed pe www.cos.com. Cu această ocazie, COS își va prezenta și noul logo, care marchează o nouă direcție a brandului.

COS

Noua colecție încorporează stilul atemporal specific COS și rămâne fidelă ideii de sustenabilitate în modă, dar revizitează detaliile intrinseci și construcția meticuloasă din spatele pieselor iconice. Campania de promovare a acestei colecții îl prezintă pe activistul Janaya Future Khan, pe actrița Jodie Turner-Smith și pe supermodelul Raquel Zimmermann, alături de o distribuție de excepție de inovatori și creatori care modelează modul în care gândim viitorul.

Galerie Foto